Rütbeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 1 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Rütbelerle ilgili sorun olduğunu düşünüyorum ve teknik ekibe iletilsin istiyorum. tr5 mmo acemi binbaşıydım ve 3-4 gün önce uzman yüzbaşıya düştüm. Düştükten sonra 2-3 gün boyunca acemi binbaşı 3-4 k yükseldi. Bugün oyuna girdim ne görüyim acemi binbaşı 38 k artmış. Arkadaş ne bu albay mı nasıl bir günde bu kadar artabilir üstelik dün oyunda sorun vardı kimse adam gibi kasılamadı.

2. bende 2 günlüğüne uzman yüzbaşı olup normal yüzbaşıya düştüydüm...

3. bende üsteğmendim 1 gün giremedim teğmen olmuşum

4. prozen tr5 dekinn sebebi tr5de herkes şirket değiştiriyor biliyorsun ondan kaynaklı

5. Merhaba,

Konu doğru olan yere taşınmıştır.

Rütbe puanıyla ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum. Günlük olarak bu kadar artışlar gayet normal. Ben günde 100.000 arttığını da biliyorum. Tamamen öndeki oyuncunun kasmasıyla ve şirket değişimleriyle alakalı bir durum. Bahsettiğiniz rakamlarda hiçbir sorun yok. Gayet normal rakamlar.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.