rütbeler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !!shockwave!! tarafından 19 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben kimseyi provake etmiyorum ya rütbeler deişecek şu şekil olacak deyin yada insanların kafasını karıştırmayın artemis admin beni deil eksik bilgi veren forum adminine gerekeni ilet.ayrıca ben haftasonu hades dönüyordum şimdi kafamı karıştırdınız buna ne hakkınız var madem öle svler birleşene kadar hades mades yok oyuna pre bile çekmiycez bu youn bu şekilde giderse bizin gibi temiz oyuncuda daha bulamaz bunuda üstteki ekiplere iletirseniz seviniriz

takemyhard bunu beğendi.
  2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Bu konuda merkezden bilgi gelmedi geldiği taktirde bizimle paylaşılır ve bizde size duyururuz. Konunun ne ICM'imiz olan Artemis ile ne de SMOD veya BA larımız ile alakası var konu tamamen Almanya merkez ofis ile alakalı. Pazartesi günü konu hakkında merkez ile bir görüşme yapılacaktır.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.