Öneri Rütbelere yeni düzenleme getirilmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve baam1907 tarafından 7 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Rütbeler yükselecek şekilde yeni bir düzenleme getirilmeli mi?

1. EVET

oy sayısı 5
    71,4%
  2. HAYIR

oy sayısı 2
    28,6%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. baam1907

baam1907 User

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba. Benim düşüncem oyunda bulunan rütbe sisteminin tekrardan düzenlenmesi. Mevcut sistem yıllar öncesine dayanmakta. O zamanlarda oyuncu sayısı fazla olduğun için oyuna zaman ayıran oyuncuların yüksek rütbelere erişmesi daha kolay oluyordu. Bu da oyundan keyif alınmasını arttırıyordu. Sonuçta gemiyi gösteren unsurlardan biriside rütbesidir.
    Bundan 3-4 sene öncesinde Tr3 serverinde sıralamada 400+'da bulunmama rağmen Albay rütbesine sahiptim. Fakat şuan aynı sıralama çizgili rütbelere denk geliyor. Taç takmış bir geminin çizgili rütbeye sahip olması bence abes duruyor.
    Benim fikrimce rütbeler yükselecek şekilde yeni bir düzenleme getirilerek oyunun daha zevkli bir hale gelmesi sağlanabilir.
    Şu andaki rütbe sistemini de buraya bırakıyorum bakıp değerlendirilebilmesi için.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Aralık 2018
    44Musallat44 bunu beğendi.
  2. Pan

Pan Guest

Merhaba,

Link paylaşımı malesef forumda yasak :) . Bu yüzden üyemizin bahsettiği rütbe sistemine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Sezonluk rütbe sistemini getireceklerdi ama o iş ne oldu bilmiyorum. Ancak her seneyi 2 sezona ayırıp sezonluk rütbe sistemi getirmeleri bence çok makul olur.

baam1907 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.