Rütbelerin avantajı olsun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ●●ExcuLsive●●[√RU™] tarafından 6 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Her rütbenin avantajı olsun

1. Evet

31,8%
  2. Hayır

68,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. her bir rütbenin kalıcı avantajı olsa. mesela %20 hasar veya dp gibi gibi, veya her ilk edinilen rütbeye hediye falan verilse güzel olmaz mı?

2. Sampson

Sampson User

terste olursa olabilir en düşük rütbeye ekstra hasar rütbe çıktıkca düşsün yoksa iyice çılgın hasarlar ortaya çıkar

3. hasar artışı yerine o rütbeye ilk ulaşıldığında ulaşılan rütbeye göre belli bir ödül verilse çok daha iyi olur mesela acemi çavuş olduğunda 1 lf4 verilse skylab'de depolar geliştirilse daha hızlı çalıştırılsa ya da direkt günlük dosyası yerine 1 arge verilse mesela albay olduğunda sadece albayların kullanabildiği bir gemi tasarımı eklense herkes daha hızlı güçlenmek için rütbe de kasacaktır ama rütbe çıktıkça olağandışı bir destek almaları demek alt rütbelerin asla üst rütbelileri kesememesi demek olur çok oyuncu kaybeder ben mesela rütbe yükselmek için çabalamıyorum çünkü bir getirisi yok yani çabalamıyorum derken mesela kıdemli droid uçuş tasarımını almadım bile zaten yavaş yavaş yükseliyoruz bir getirisi de yok baktığın zaman ama bir getirisi olsa kesinlikle sonuna kadar gitmeye çalışırım mesela sadece albayların kullanabildiği ve aşırı güzel duran bir gemi tasarımı oyuna eklense herkes kasmak için uğraşır

GΛЯΛ√ΞŁ ve .Paradoks. bunu beğendi.
  4. .üYe.

.üYe. User

Kesinlikle bu şekilde daha iyi olur. Zaten gelişmiş olan ve hiçbir şeye ihtiyacı kalmamış, sadece sıralamadaki yeri için çabalayan veya eğlenmeye bakan birini neden daha da güçlendiresin ki? Hadi o rütbenin bir artısı olarak sadece görsellik sağlayacak tasarımlar olabilir fakat bunun dışındakiler oyunun dengesini bozar. Tam tersine düşük rütbelilere daha çabuk yükselip gelişebilmeleri için ödül verilebilir.

5. DeMoNs

DeMoNs User

Böyle bir uygulamanın gerçekleşmesi için rütbelerin kişiye özel olması gerek yanı mesela acemi uzay pilotusun 5.000 puanda kıdemli uzay pilotu 15.000 puana ulaştında uzay pilotu şeklinde hekezin kazanabileceği rütbe kendine olmalı aksi taktirde arkadan gelen bir oyuncunun rütbe yakalaması çoooook zor haftalarca şeref tp çekmeli elinde milyonlarca uri olmalı indirimi eksik olmamalı hafta sonları kapıdan hafta içleri yaratıktan kolay kolay çıkmamalı yani arkadaki bi oyuncunun albay olmak için en az 1.000 liraya yakın masraf ve de 3-4 aya yakın delice kasılması gerekli önce rütbe sistemi düzgün bi hale gelmeli.

6. DUMAN.

DUMAN. User

Hasar ya da dp avantajı olmasın fakat ödül olabilir tabikide.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.