Rütbeli gemilerde kasma sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SEPROMCUBABA2 tarafından 15 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizdede böyle kasmalar oluyormu (sıralama gemilerinde)

1. evet

oy sayısı 8
    80,0%
  2. hayır

oy sayısı 2
    20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kolay gelsin forum adminleri bildiğiniz üzere sıralama gemilerinde çok fazla lf4 ve diroit tasarımı olduğu için hepsinin hangarları dolu ve bu oyunda kasma yaptırıyor kapılardan atlayamıyoruz oyuna girersen 3 dakikada anca giriyor bazen girmiyor bile her port atladığında gemi donup kalıyor uzun atlama yapınca gemi donuyor ve daha bir sürü sıkıntı bu kasmaların gemilerin doluluğundan olduğunu düşünüyoruz normalde lf4 ve diroit tasarımları silinemiyor peki biz kendi isteğimiz ile supporta sildirebilirmiyiz sizlerden bunun cevabını istiyorum . örnek veriyorum gemimde 1000 adet geliştirmesiz lf4 var ve ben bunların hepsini sildirmek istiyorum silebiliyormusunuz ?

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Maalesef fazla olan eşyalar silinmiyor. Onları diğer hangarlarınıza dağıtabilirsiniz.

Fazlalık olan eşyalar ekipman sayfasında kasma yapıyor evet ama oyun performansını etkilemiyor. Server birleşmelerinden sonra serverlerde genel bir lag sorunu var.

Geminizi düzenlerken oyun sayfasını kapatırsanız daha rahat dizebilirsinuz gemiyi.

İyi forumlar.

3. belliki hiç sıralama gemisinde oynamamışsınız yalan söyleyecek halimiz yok oyunda kasma yapmaz diyorsunuz birleşmeden öncede gemiye girişte sıkıntı vardı şimdi ise sıkıntı 2 katına çıktı hangarlara dağıtmayı bizde biliyoruz ama işe yaramıyor

4. +1 bende oyun adeta berbat ötesi

5. Darky

Darky User

Maalesef bu sorun mevcut. Boş gemiye geçince ana sayfa da dolaşmak oyuna girmek dükkanda gezmek oyun içerisinde porttan atlamak daha rahat ve hızlı oluyor, ve bu sorun yeni değil.

6. Genel olarak oyunda son 1 aydır aşırı lag var. Dediğinizin etkiside vardır ama son aylarda abartılı hissettiriyordur. Server birleşimleri sona erdi. Bakalım birleşim sonrası yapılacağı açıklanan bakımdan sonra düzelicek mi ?

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bu konu ile ilgili güncelleme ve fikir havuzunda konu açmanızı öneririm çok rağbet görecek bir konu olacaktır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.