Rütbem düştü acil

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Megatr0n tarafından 21 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Megatr0n

Megatr0n User

Arkadaşlar daha ne zaman böyle oldu bilmiyorum birkaç saat önce rütbem yüksekti tam hatırlamıyorum neydi şuan acemi uzay pilotu olarak gözüküyor noluyor yardım edin

2. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Eski rütbeniz neydi normalde rütbe güncellemeleri sabah saat 7-8 arasında oluyor. Supporta nasıl mesaj atacağınıza buradan bakabilirsiniz. Mail atıp incelenmesini isteyebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

3. Megatr0n

Megatr0n User

Tam hatırlamıyorum ama yüksekti hocam 19 levelim yani .s

yok mu yardım edebilecek ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ocak 2016
  4. hakkaten çok acilmiş..daha rütbenin ne olduğunu bilmiyorsun bilmediğin rütbenin feryadını yapıyorsun..dur ben ambulans çağırayım.

kara_bela_muhammet bunu beğendi.
  5. Sertan

Sertan User

Olağan dışı bir durumdan şüphe ediyor iseniz supporta başvurmanız daha doğru olacaktır.

6. Öncelikle şunları okuyun;
    Oyun içerisinde rütbenin olduğu yerde hedef tahtası görünüyorsa eksi şerefe düşmüş olabilirsiniz. Ana sayfada rütben acemi olarak görünürmüş.

Hedef tahtasının görünümü;

7. Merhaba ,

Kullandığınız gemilerin rütbe puanına etkisi var. Eğer farklı bir gemi kullanıyorsanız hesaplamaya olumsuz etki yapmış rütbeniz düşmüş olabilir.

İyi forumlar.

8. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

eksi yese srfsiz konumuna dusse bile aninda rutbe dusuyor mu .resette etkilenmezmi.

9. yeminle guzel tesbit dostum :D tebrkler
    kardesm eger uzun sure girmezsen acemi uzay pilotuna duser rutben ama ilk guncellemede duzelir yani yarın gir oyuna tekrar bak duzelmiş olacaktıır

10. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Konu hakkında gereken cevaplar verilmiştir. Şu anda rütbenizin eski haline dönmüş olması gerekiyor. Çünkü sabah reseti geçti. Rütbeler sabahları atılan resetle güncelleniyor.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.