rütbem düştü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WhiteGhost™ tarafından 10 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam arkadaşlar ben 17 level uzman çavuş tum sabab bi açtım çarı acami olmuşum neden olabilir düzelirmi

2. (Koray senmisin ?)

Bu arada sabah saat 7-8 gibi rütbe hesaplaması yapılır o yüzden rütben düşük gibi gözükebilir...

hesaplama bittikten sonra düzelir oyuna tekrar girersin.

3. (ben koray değilim onun arkadaşıyım adını ver o beni bilir ) çok saol oyuna bir süredir girmiyom bişiler oldu sandım çok teşekürler

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Rütbe Sıralaması bir çok şeye göre değişebilir. Eğer Uzun süredir oynamıyorsanız , Diğer oyuncuların sizi geçmiş olması muhtemeldir.

Bunun dışında , Sunucu Resetlenmesinden sonra oyuna girdi iseniz , Sıralamanın güncellenmesi dolayısı ile , Rütbenizde belirsizlik olmuş olabilir.

Eğer Güncellemeden dolayı , bir belirsizlik varsa , Bu Sıralama güncellemesi tamamlandığında düzelecektir.

Onun dışında düzelmez ise , Diğer oyuncular sizi geçmiş demektir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.