Rüya

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 18NoFeaR18 tarafından 30 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

Merhaba Beyler rüyamda LF-4 gördümde ne anlama geliyor çözemedim :D

2. Merhabalar,

Demek ki lf4 kazanacaksınız anlamına geliyor.Şansınız bol olsun.:D bu keyifli paylaşım için teşekkür

İyi forumlar

3. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

vallahi modum LF-4 ve herkül konusunda şansım yok 4 tane lf4 var 1 i görevden biri epsilondan 1i 3 kappa yaptım 2 si boş çıktı 1 lf4 verdi aşağı yukarı 500 tane kutu açtım 1 LF-4 ordan verdi :)
    Ama havoç şansıma laf yok 9da 7 gidiyorum :)

4. Şansınız lf4 konusunda da umarım açılır size bir öneri vereyim ama sakın bunu kesin sanmayın sadece benim kutu açmadaki tercihim :) x5 haritalarını biraz daha fazla deneyin derim.Ben hep oralarda buldum.Tabi ki bu benim şansım belki size de bu şans bu haritada gelir.

İyi forumlar

5. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

modum kafamda bir fikir geliştirdim 200-300 kutu kasıp bu fikri gerçekleştireceğim ondan sonrada buraya yazacağım inşallah :)

6. Merhabalar,

Sevinirim inşallah faydası olur hep birlikte seviniriz.Biz sonuçta aynı oyunu seven ve oynayan bir aileyiz ben burada sizlerle olmaktan dolayı çok mutluyum o yüzden şansınızın hep açık olmasını dilerim:)

İyi forumlar

.*CapTain*. bunu beğendi.
  7. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

modum darkorbiti çok seviyorum rüyamda bile LF-4 görüyorum düşünün yani :D

8. Merhabalar,

İyi haberlerinizi bekliyoruz tabi ki foruma da her zaman bekliyoruz.Bizler sizlerle güzel vakit geçirmek ve yardımcı olmak için hep buradayız:D

İyi forumlar

9. LF4 görüyorsun da ya kaybettiğini gördüysen ? xD

10. rüyaların tersi çıkar derler ama bilemem artık:rolleyes::D

11. GREED

GREED User

Beyler aegis almadan once ruya gorduydum samandira tiyodum kurtulcak gibiydim ema atip samandirami kapatiyodum. Hayra yormak lazim dedim bir sey olmadi :)

12. rüyaların tersi çıkar derler bakarsiniz lf3 cikmis :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.