rutbe puanı kasma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve leadsoilders tarafından 14 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar ben 16 levelim v 14 levelden beri teğmenim rutbe atlamak istiyorum en hızlı nasıl atlarım

2. Merhaba ,

Rütbe için en çok Şeref puanı etkilidir. Tecrübe puanı ise en çok sıralamayı etkiliyor. Sık ve seri şekilde yüksek şeref puanı kasmanız gerekiyor. Bunun için en iyi yol galaksi kapısı yapmaktır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ağustos 2015
  3. kapıdan başka yolu yolmudur

hızlı kasmanın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ağustos 2015
  4. Merhaba,

Öncelikle konunuz gerekli yere yani yeni başlayanlar kısmına taşınmıştır lütfen tavsiye almak istediğiniz konular için yeni başlayanlar kısmında konu açıp tavsiye alınız.

Eğer petiniz ve kamikaze modülünüz mevcut ise x-2, x-3, x-4, x-5 haritalarında sürekli yaratıklara pet atıp hızlı rütbe kasabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
    Eğer kolay görevleriniz mevcut ise onları mutlaka yapın zor olsa da yapın görevler gerçekten rütbe puanında etkili hele ki basit görevleri yapmadıysanız güzel rütbe puanı gelicektir.
    Görevleri bitirirken geminizin şeref tasarımını takmanız da etkileyecektir.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 15 Ağustos 2015
  5. %75 indirim kazanmak nasıl olyo modum nasıl kazancz ne zamn aralıklarnda olck malum çalışyoz ediyoz giremedm twic yayınına

6. Merhaba,

Twitch yayınında dağıtılan bazı kodlar %30 indirim veren kodlar + %25 indirim paketi + %5 vip + %15 özel indirim saatleri Toplamda %75 ediyor.Maksimum %90 ı bulabilir çünkü %25 lik özel indirim saatleri de var fakat yayında dağıtılan kodlar hemen kullanıldığı için o esnada da mevcut olan %15 özel indirim saati esas alınarak yapılmış bir hesaptır.
    Tavsiyem Twitch yayınlarını takipte kalınız.

İyi Forumlar

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  7. sizin tavsiyenize uyarsam işsiz kalirim uridyum cekemm modum :D

8. Merhaba ,

Gerekli cevaplar verilmiş fakat başka sorunuz yoksa konuyu kilitleyelim.

İyi forumlar.

9. rütbe puanı kasmanın en kolay yolu şeref puanı kasmaktır elinden geldiğikadar şeref puanı kas

10. kitliye bilirsiniz teşekkürler

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz,isteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.