Rutbe sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÐΛЯKη£S tarafından 9 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Pazar gunu oyuna girmedim rutbem kurmay binbasından binbasıya dusmus idi ve bugunde oyuna girmedim girdimde bi strenur bile kesmedim yeniden kurmay binbaşıya çıkmışım bunun bir acıklaması olabilirmi?? Bibasıya dustugum zaman binbası puanı 1.130m kusur idi benimde rutbem bu kadar. Demin baktım binbası rutbesi 1.027m dusmus acemi albay ne kadardı hatırlamıyorum. yani 100 binden fazla dusus olmus bu nasıl olur??

2. WolfWar

WolfWar User

Senin altındaki veya üstündeki adam ile ilgili bu gayet doğal bişey.

3. Konuyu editledim

WolfWar bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

Sıralamada size yakın üst ve alt kısımdaki oyunculara bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Artış olduğu gibi bazen düşüşlerde yaşanabiliyor. Genel olarak yüksek TP yada ŞP olan oyuncuların şirket değiştirmesi olabilir. Belki klan olarak toplu şirket değiştirme olabilir.

İyi forumlar.

ÐΛЯKη£S ve WolfWar bunu beğendi.
  5. WolfWar

WolfWar User

İşte bende bunu demek istedim ama yazmaya erindiğimden bu kadar uzun anlatamadım. Saolsun modumuz erinmemiş ve yazmış koca yürekli insan ! :D

6. Sağolun hocam ama boyle bir sey olsa tsden veya whatsapp grubundan haber alırdım. Daha oncede boyle konular gordugum icin actım yani bunun tek acıklaması oyuncular ile ilgilimi??

WolfWar bunu beğendi.
  7. WolfWar

WolfWar User

Evet aynen öyle hocam tek sebebi oyuncular.

8. Suan bir sey daha fark ettim uzunnnn zamandır kurmay binbaşı ve sıralama olarak 136 sıradayım suan sıralamın dustugunu fark ettim bu iste bir terslik var 0_o tamam sıralama dusmesinin nedenini biliyorum okeyde o kadar sıra dusmusum binbasında kalmam gerekmezmiydi ustume 11 kisi gelmiş

WolfWar bunu beğendi.
  9. Merhaba ,

Yanılmıyorsam TP desteği çıkmıştı sanırım kapılara yüklenmeler olmuş olabilir. :)

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  10. WolfWar

WolfWar User

Ona rütbe sss bölümünden bir baksan iyi olur server başına kaç binbaşı düşüyor ona göre anlarsın.

11. Admin'im benimde buna benze bir sorunum var var benim rütbe puanım 2.3m acemi albaya 2.2m istiyordu bugun baştığımda ise 2.8m istiyor bu normalmidir.

12. Merhaba ,

Server'dan server'a bu tür durumlar değişebilir yani buradan bir şey söylemek zor fakat bazen normal olabiliyor.

İyi forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
  13. Hocam bende suan %70 tp destegi + kappa icin 3 milyon uridium var bu beni ilk 100 e sokarmı??

WolfWar bunu beğendi.
  14. WolfWar

WolfWar User

Yetmez (sokmaz). Benim sana bir sorum olucaktı 3m uriye kaç kappa açılır ?

15. Merhaba ,

Oyun durağan olmadığı için bir şey diyemem çünkü diğer oyuncularda bir şeyler yapacaktır. :)

İyi forumlar.

16. Hesaplamadım ne kadar yaparsam benim icin o kadar iyi 5 herc gemi icin 8 lf4 pet icin 10 lf4 eksik
    edit tahminimce 20 tane acılır

Son düzenlenen: 9 Kasım 2015
    WolfWar bunu beğendi.
  17. buyuk bir ihtimalle birisi şirket değiştirmiş ve rütbede sana kalmıştır herşey olabilir :)

18. Belkide yüksek rütbeli botlardan 1-2 tane banlamışlardır.

19. İlk binbasıya dustugum zaman mmo genarali banlanmıstı onu hâla cozemedim adamda ne ararsan vardı :)
    Şuan yeni gemi almıs ezik birey kastırmıyom onu suan :) hep cubisini calıyomm :D
    Edit: pardon eic generaliydi :D

20. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiği düşüncesi ile kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.