RUTBELER

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by DuoTırs, Sep 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DuoTırs

DuoTırs User

Merhaba arkadaslar, hepinize hayirli bayramlar. Konuya geciyorum.

Baslikta oldugu gibi mesele rutbeler. Rutbe puanini en cok etkileyen unsur nedir?

Bir arkadasim eksi serefe dusmesine ragmen rutbe puan 625k civariydi ve acemi binbasiydi. Ben ise 25m seref puanina sahibim dusman kesme sayim vb fazla ama puanim sadece 420k. Ve rutbem Uzman Yuzbasi. Seref siralamasina bakinca da bi onumdeki oyuncunun profiline bakiyorum durum ayni acemi binbasi ve ya ustu, tp sirasinda da ayni. Bu ucurumun nedeni ne? Neye gore hesaplaniyor bu rutbe puani?

Ve son sorum, Server'daki oyuncu sayisi ile rutbe puani arasinda iliski var midir? Yani oyuncu arttikca rutbe icin gereken puanlar duser diyebilir miyiz?

Iyi forumlar..

2. Rütbe puanını en çok Şeref Puanı etkiler. Şeref puanı için ise Galaksi kapısı ve Düşman gemi kesimi en ideal kasma yöntemidir.
    Arkadaşının senden yüksek rütbesi olmasının sebebi dediğim sebeplerden olabilir ve ya çok fazla yaratık kesmiştir, bu da düşman kesmek kadar olmasa da iyi bir rütbe kasma yöntemidir.

Rütbeler şirket oyuncularının yüzdelerine göre paylaştırılıyor, şirkette düşük seviyeli (minimum 2.) üye sayısı arttıkça rütbe puanları düşer.

3. DuoTırs

DuoTırs User

Ama cok garip bi durum yani. Arkadasin serefi ekside olmasina ragmen nasil benden yuksek puanda olabiliyor? Yaratik kesme vb etki eder de 200k rutbe puani edecek ne fark var aramizda? Daha havocu full olmayan adamlar acemi binbasi vb, ben hala uzman yuzbasi..

4. Merhaba ,

Bir çok etken var fakat genel olarak Sıralama ve Rütbe Puanlarını ne etkiliyor yazayım.

Tecrübe Puanı > Sıralama 'yı etkiliyor.
    Şeref Puanı > Rütbe Puanları'nı etkiliyor.

İyi forumlar.

5. Ben de senin durumundayım, açıkcası bunun en büyük sebebi uzun zaman önce yaratık kesimini kullanan bot gemileri. Çok fazla Saimon & Mordon, vb. küçük yaratıkları kestikleri için rütbeler yüksek durumda. Ben 22.seviyeyim şu an Acemi Binbaşı'yım. :D

6. DuoTırs

DuoTırs User

Tesekkurler, peki seref harici rutbe puanimi nasil arttirabilirim? 25m var zaten ama hala uzman yuzbasi.

dimi :D bir de oyun suresinin etkisi var mi acaba? adamlar 4-5k saat surede oluyor bazen guclu olmasa bile.

7. Oyunda kasıldığın sürece Şp ve Tp alıyorsun, şp kasmadığın sürece tek alternatif tp, o da pek etki etmez. Mecbursun yani Şp kasmaya. Şirket değiştirmemeye özen göster, varsa Kıskaç düzeni ile yaratık & kapı ödüllerini al. %10 luk şp güclendiricisini geminden eksik etme.

Daha farklı bir yöntem yok ne yazık ki..

-
    Oyun süresi değil de oyuna kayıt olduğun günden sonra her bir gün 6 ek puan gelir, o da her oyuncuya geldiğinden hiç bir etkisi olmaz.

DuoTırs likes this.
  8. Merhaba ,

Genelde yüksek şeref puanı elde edebileceğiniz şeyler yaparak olabilir. Yüksek ŞP veren görev yaparak , NPC imha ederek ve Kapı yaparak. Ayrıca şeref arttırıcı her türlü etkeni kullanmanızı önerebilirim. Yani çift şeref desteği , gemi tasarımı ve uçuş düzeni gibi etkenleri birleştirip daha yüksek kazanabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. DuoTırs

DuoTırs User

Tesekkurler arkadaslar, cevabimi aldim. Konu kilitlenebilir. Ilginiz icin tesekkurler..

10. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

DuoTırs likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.