S.a Arkadaşlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ╚►ΣЯZЦЯЦMLЦ╚►ΣMЯΛΉ◄╝ tarafından 18 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ya bu 5-3 haritası varya Düşük mod oynuyom arkadaşlar dumanın dışında fps 30 larda dumana girer girmez fps 8 e düşüyo mesela pvp lerde duman yok fps gayet güzel şu 5-3 te dumanı kaldırsalar düşük moda ama Orta , İyi , Yüksek mod kalsın düşükte zaten simsiyah ekran ha duman var ha yok daha mantıklı deyilmi Ben olmalı diye düşüyorum Saygılarla .

2. jessejames

jessejames User

Kardeş bölgeler diye birşey var onu en düşüğe alırsan duman olmuyor sana fps yi arttırman için öneri önce tüm seçenekleri aç kendin ayarlıycan.Patlamaları yok yap kutu ve çöpleri düşük yap gemiler yüksekte kalsın bölgeleri düşük yap böylece o duman yerine mavi altıgenler geliyor:D arka görüntü orta olsun oyuncu gemilerini önden yüklemeye basma performansı çok düşürüyor bende 4 gb ram var 512 bit ekran kartı var fps 60 ta oynuyorum anca kubide 40 a düşüyor seninde işine yarayabilir

3. kardeş dogru diyosun Ayarları düşük yapıyom hepsi düşük fps 13 oluyo Arka görüntü orta yapıyom fps 25-30 lara çıkıyo düşükte o dumanda bişeyler var kastırıyo onu diyorum ya kaldırılsın yada deişsin en düşükte kasıyo öbürleri kasmıyo

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu keyif için koyulmuş birşey değil.Paladiumun bulunduğu bölgeyi temsil amaçlı kullanılıyor.Ayrıca ayarlardan bölgeleri belirten kısmı en düşüğe alırsanız sorun kalmaz.

İyi forumlar

5. karanlık adminim onu diyorum en düşükte fps 9 oluyo Ortaya alıyom fps 20-25 oluyo sizce bi saçmalık yokmu burda düşükte o altıgen yuvarlaklar çok kastırıyo onu deişemezmi çok fena oluyo düşükte

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında gerekli bilgi verilmiş kilitlenebilir

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.