S.a ben tasarım alıcam yardım edin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CΛSΛNØVΛ tarafından 5 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi Tasarım?

1. Sentinel

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Spectrum

44,4%
  3. Venom

11,1%
  4. Dımınısher

33,3%
  5. Solace

11,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba ben 24 arge ful lf3 ful kalkan bir oyuncuyum ve bir tasarım alıcam yardımcı olursanız sevinirim...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 5 Eylül 2014
  2. KaBuSuNuZ

KaBuSuNuZ User

Bence Venom

3. oylamada yaparsan yanıtın için teşekkürler

4. Merhaba ,

Kasarken Venom - Diminisher veya Baskın için Spectrum - Diminisher - Venom şeklinde olabilir.

İyi forumlar.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kasılıyorsanız diminisher hem görünüm hem %5 hasar bonusu.

İyi forumlar

6. Diminisher veya Spectrum öbürleri fazla işine yaramayabilir solace belki biraz

ama ikisi arasından diminsher al derim hem yeteneği güzel hemde görünümü:D

7. Eğer baskına gidiyorsan Spectrum, kasılıyorsan Venom. Ama amacını belirtmelisin, daha çok kasılıyor musun yoksa baskına mı gidiyorsun? Kullanım amacına göre seçtiğin/seçeceğin yetenek tasarımı değişir.

8. Öncelikle ne yapacaksın onu bilmeliyiz.
    Ama ben sana yapabileceklerini söyleyeyim.

Sentinel : Sentinel vs'lik gemidir %10 kalkan bonusuyla ve kalkan yükleme teknolojisiyle tam bir savunma gemisidir.Teke tek karşılaşmalarda en iyi gemilerdendir tabi bu oyunculuğa ve ekipmanın gücüylede alakalıdır.Kısacası vs için kullan bu tasarımı server kalabalıksa baskında veya kasılmada tavsiye etmem.

Spectrum : Bu tasarımla en güçlü olan oyuncuların bile seni patlatması zorlaşacak.Pek bir bilgim yok ve hiç kullanmadım bu yüzden herkesin bildiğini yazdım :)

Venom : Bu gemiyi sadece kasılmada kullanmanı öneririm.Bence bu tasarımı alırsan diğerlerinide alman kolaylaşacak.Venomun özel yeteneği yani zehir+kami 3 ile kısa sürede 250k uri kasabilirsin.Sana bu tasarımı öneriyorum x-7 haritasında.
    Baskın için tavsiye etmem zaten özel yeteneği EMP atılınca kayboluyor.

Diminisher : Baskınlarda işine yarayabilir.Kalkanı su gibi indiriyor güve+özel yetenek birleşince karşındaki kişi pek de şanslı olmuyor :D ama ben daha çok diminisher ve venomun grupça en güçlü yaratıkları kolayca kesmek için tavsiye ederim.

Solace : Bilindiği gibi baskınlarda ve kasılmada kullanılabilir özellikle hades gibi.Aegisin dp tamiri ile aynı diyebilirim.Tek fark aegis yakından , solace uzaktan dp bonusu verebiliyor.Tabi grupken solaceyi öneririm.

Bunlar benim düşüncem ama ben sana Venomu öneriyorum güve+kami3+zehir birleşince bol bol uri kasıp diğer tasarımları alabileceğini söylüyorum.Son olarak x-7 de kasılmanı tavsiye ediyorum.

Sana kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.