s.a degerli arkadaslar degerli kardeslerim ve degerleri abilerim lutfen yardimci olun

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve тм●ßÁŤŤĹĔŔ-ŤÁŃĶ●тм tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oncelikle merhaba ben de 1 serverinde oynuyorum gemim goliath tasarimim enforcer 7 iris 1 flaxim butun esyalarim 1. seviye 15mil kredi 52bin uridiumum var beta kapim 46/48 zeta 56/114 23 lf 3 15 bo2 15 elit hiz ekstralarda hersey var istedginiz her sey benim napmam lazim char cok zayif lutfen yardim edin adim adim neler yapmam gerek bu arada argemde 6 :( petimde yok :( ve birde credi biriktirip citadel almayi dusunuyorum kotu bi fikirmi cok hosuma gidiyor

Son düzenlenen: 11 Temmuz 2014
  2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Lf3 lerinizi tamamlayın daha sonra kalkanları her irise koyacak kadar yapmalısınız yani şöyle bir standart kasılma önerebilirim birinci konfinizde full hız gemi lazer irislerinizde kalkan 2.konfinizde gemi lazer kalkan irisler lazer olacak şekilde kasılırsanız ve lf3 ve kalkanlarınız tam olduğunda çok kolay olacaktır bu gemi güçlenmesi ve kasılma için idealdir.
    2. olarak eksik olan irisinizi almak olmalı
    3.olarak argenizi 24 e tamamlamak için uğraşmalısınız hem gemi için eksrta güç sağlayacak hemde diğer gemiler tarafından saldıra uğradığınızda kendinizi kendinize denk rakiplere karşı savunabileceksiniz.
    3.kasılmak için pet yoksa pet alacaksınız onu 8. seviye yaparak kamikaze 3 aldığınızda yada içine radar alarak pala toplamaya gittiğinizde size çok fazla yardım edecektir ve zamanla gelişiminizde çok olumlu adımlar attığınızı görebileceksiniz.

3. cok tesekkur ediyorum konfilerim zaten sizin dediginiz gibiydi demekki dogru oynuyormusum ilk isim lf 3 leri dizmek ok dizdim ettim kalkanida hallettim ondan sonra biriktirdigim urilerle ilk once pet mi aliyim galaxy kapisinami basiyim argemi yapiyim buda son sorumdur

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Farıkındaysanız peti en son maddede yazdım o en son iş yapabiliyorsanız bu dediklerinizi yapın ve argenizi tamamlayın ben peti belki kapılarda kolaylık çekerseniz diyerek yazmıştım yok ben petsizde yapıyorum derseniz aldığınız urileri argeye basabilirsiniz ama argeniz çok eksik biraz tamamlayın.

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ben teşekkür ederim konu açık farklı düşünceleri olan arkadaşlarımızda sizlere yardımcı olacaktır kolay gelsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.