S.a Tasarım alıcamda

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CΛSΛNØVΛ tarafından 5 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Hangi Tasarım

1. Sentinel

12,5%
  2. Spectrum

31,3%
  3. Venom

31,3%
  4. Solace

12,5%
  5. Diminisher

12,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben 24 arge ful lf3 ful kalkan ve 10 lvl petim var bir tasarım alıcam sizce diminishermi venommu spectrummu sentinelmi solacemi ? yardımcı olursanız cok sevinicem..

2. Venom her zaman iyidir cubikona venomla x1 de 12 k vurduğum olmuştu sanırım. eski çarlarımda.

3. oylamada kullanırsan teşekkür ederim =)

4. arkadaşım uriylemi alıcaksın yoksa krediylemi ona göre söylücem :)

5. Uri kardeşim Crediyle Aegis alıcam

6. 250 k uriye değecek tasarım yok hepsini kullandım bitek spectrum ve sentinel güzel ama 50 k uri olsa gene vermem o özlelklere

7. ama yani 250 k uriye alıcak onemli bir şey kalmadı arge yaptım kalkan lf3 ful elmas kalp güve var yani

8. zeus gününde sandık aç apis parçası bol çıkar bence . çünkü hatta belki o kadar sandığa içinden tasarımda çıkar ama genelde 4-1 4-2 4-3 4-4 4-5 gibi aç kutuları şansın artar

9. hm tamam saol

10. hangi sw desin peki ?

11. tasarım senın hesabında sadece görüntü olur,önce biraz güçlen boşa uri verme apis,zeus yap,lf4 ara zaten onları yaparken kutu açıcan ordan cıkabılır şansın varsa...

12. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konunuzu uygun bölüme taşıyorum.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.