S.a Uridium alımı hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve askentli tarafından 22 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. askentli

askentli User

Ödeme kısmında urdıum alıcam havaleye tıklıyorum ısım falan yazıyrum banka secıyorum devam edemıyorum hata dıyor nasıl ödeme yapacagım yardım edermısınız ?

2. Merhabalar,

Bazen kredi kartları bankadan gelen onay sms 'i istiyor, ya da bazı kartlar onlıne işlemlere kapalı olabiliyor. Banka kart durumuna bakarak düzelme var mı? yok mu? bize tekrar yazınız.

Keyifli forumlar

3. askentli

askentli User

efendım benım hıcbı sekılde kartım yok ne kredı ne banka kartı telefonumda faturalı oldugu ıcın tl atamıyorum bu yuzden bana bı cözüm sunarsaız sevinirim.. :)

4. Merhabalar,

En başta havale ve banka yazdığınız için bu şekilde bir cevaplama yaptım. Ödeme seçenekleri arasında e-pin var satış noktalarından satın alarak da işlem yapabilirsiniz. Ayrıca faturalı hatlar üzerinden de işlem yapmanız mümkün. Bütün bu seçenekler ödeme bölümünde ayrıntılı olarak yer almaktadır.

Keyifli forumlar

5. askentli

askentli User

çok teşekkürler :)

6. Merhabalar,

Ben teşekkür ederim, bir başka konu üzerinden forum sayfamıza tekrar bekleriz. Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konu kilitlenmeye uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.