S.a

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ★Ɔ│ΛLFΛ│C★ tarafından 8 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamun Aleyküm. Bu sohbet bölümü ne için kullanılıyor :) Hiç konu yok mesaj yok

Son düzenlenen: 8 Şubat 2017
  2. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Aslm aslında Merhaba de Muhabbete katıl konumuz var oradan devam ediyoruz.

Ama madem selam verdin bizede almak düşer. :)

3. buradaki konuyu başkası görebiliyormu sadece adminler ve konuyu açan mı ? :D
    sadece adminler görebiliyorsa bi sorum olcak da

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Özel sorularımız tabiki supporta soruyoruz buradan olmaz.

5. Sizlerinde Cevaplayabileceği Bir şeydir Ama Dediğiniz Gibi Olsun :D İyi forumlar bu konuyu silebiliyorsanız silermisiniz :D

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Buyrun sorunuzu sorun?

İyi Forumlar.

7. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Diğer uyeler görmüyor sadece Modlar görür diğer modların görmesinde sakınca yoksa sorunuzu sorun.

8. Youtube de bir video izledim. Tr3 de birisi (facede ekli onada sorucam nasıl oldugunu) Adam url kısmının sonunda .com/acp ekliyo sonra oyuna giriş yapıyor ve 4-4 den Gizli haritaya geçiyo
    Video Burada
    Nedir bu acp Url si :) gizli haritaya giriş bugu falan :D
    açıkçası taktiği izliyorum 20 den fazla 20 li cpu aldım :) giremiyorum şu lanet haritaya girenlere soruyorum söylemiyolar :D
    Ekleme : Forumda Kaç Mod Var Acaba konuya 17 görüntüleme olmuş :)

9. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Bu şahısın hesabının profil linkini atarmısınız ?

ayrıca video kandırmaca :D

10. Oyundaki Profilini Bilmiyorum ben eski tr3 oyuncusuyum. Şuan int8 deyim :D tr3 bug yuvası

11. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

gerek yok zaten gerçek değil aldatmaca video

12. Face de ve youtube da aynı çevrenin bir sürü fotoğraf videosu var aldatmaca dediğinizi bilmiyorum ama diğerleri gerçektir sanrım çünkü deneyerek 40 denemede girdim ondada oyun kastı haritaya tıklayamadan patladım :D :) Giriş Yapabildiğim Şekil Buradakinin Aynısı
    ekleme: Açıklamadaki kişi facede adminim diyor çekiliş falan yapıyor. :D
    Ekleme 2: Bu bölümü sevdim :) modlarla adminlerle falan hemde 5 dk de cevap var :D

13. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Normalide bu zaten ama videoda yarım yamalak gösterilen panelde bu haritaya giriş için gerekli pencere açık değil ve ayrıca ve bildiğimiz slaytgösterisi gibi resimler arasında geçiş yapıyor :D

14. Ben sinek dizip tekrar tekrar deneyim :D Nede olsa atlama cpu bol
    Teşekkürler sorularımı cevapladığınız için kolay gelsin :) [​IMG]

15. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Rica ederiz bol şans size :)

★Ɔ│ΛLFΛ│C★ bunu beğendi.
  16. A.selam hoşgeldiniz ve iyi zaman geçirmeniz dileklerimle :)

★Ɔ│ΛLFΛ│C★ bunu beğendi.
  17. nedeninin bilmediğim halde en sevdiğim mod yazmış :D

Bu forumdaki ödül ve ünvanların tamamını nerden öğrenebilirim . az önce geleceğin editörü olmuşum 30 puan eklenmiş toplamda 100 puanım var :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Şubat 2017
  18. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

19. bu ünvanları kazanmak için ne yapıcaz ? mesaj - yorum mu yapıcaz konumu açıcaz :) yoksa oyundaki ünvan gibi zaman geçtikten sonramı veriliyor.

İris Bugu Denemedim :D Supporta gönderdim. Bugun Doğruluğu Varmıdır biliyormusunuz ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Şubat 2017
  20. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Ünvanlar mesaj sayınız arttıkça size verilir.

Konulara yazdığınız yorumlarda mesaj sayılır.Beğeni aldıkça sevilen üyeler listesinde ilerlersiniz.

Bugları sadece supporta bildiriniz,bizlerin her bugu bilmemiz yada denememiz mümkün değil ,bu konuda sizlerde ekibe yardımcı olursanız kısa sürede düzeltilmesi sağlanır.

İyi forumlar.