S-DS-01Goliath

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DaRRaB tarafından 17 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DaRRaB

DaRRaB User

Dükkanda payment e basınca bu tasarım gözüküyor S-DS-01 ve yeşil bu cerrah tasarımımı ? ayrıca satın al dedıgımde en iyi teklif bölumune atıyor ama o tasarım harıc hepsı var..

2. Dediğiniz tasarımın adı Referee tasarımıdır. Tasarım şuan satışta gözüküyor 100.000 uridium.

3. Merhaba ,

Şu anda " En iyi teklifler " kısmına eklenmiş Defcom ve Yamato gemileri vardır. Onun dışındakiler ise tasarım , lazer ve kalkan gibi paketlerdir.

Bahsettiğiniz yerde Cerrah tasarımı yoktur.

İyi forumlar.

4. DaRRaB

DaRRaB User

Bahsettiğim tasarım bu açıklaması farklı yazdıgı için başkamı diye düşündüm Ozaman yukarda arkadaşın dediği gibi bu futbol tasarımlarından Referee...

5. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Denildiği gibi refree tasarımıdır.Başka sorunuz var mı acaba ?

İyi forumlar

6. DaRRaB

DaRRaB User

Ben zaten tasarım değil demedim tasarım olduğunu biliyorum sanırım yanlış anladınız sorumu neyse kapatabilirsiniz çözdüm olayı ben..

7. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Olayı çözdüğünüze göre konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.