Sa GG leri nasıl baslmalıyım ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve adapazarle54 tarafından 2 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GGleri kaçlı basmalıyım nasıl kapıla hiç kapı açmadım daha önce)

2. İlk parçaları 100lü basmalısınız sonra 10lu sonra 5li son 2 parçayı da tekli basabilirsiniz hangi kapıya basacaksınız ona göre cevaplamak daha doğru olcaktır.?

3. şu anda en kolay alpha veya beta duruyor nasıl basmalıyım

4. pytan

pytan User

dostum alfa yapan zeta da yapar zeta daha karlı bence

adapazarle54 bunu beğendi.
  5. Soyuz*

Soyuz* User

Zeta yap kesinllikle çok kârlı ben alfa-beta-gamma-epsilona boşuna zaman harcadığımı düşünüyorum havoçlar fullenene kadar zeta yapılmalı.

6. alfa beyta gammaya surekli 100 lu basma izi tavsiye ederim.

7. ben sürekli 100 basıyorum son 10 da çarpanları kullanarak 5 li basıyorum gayet iyi oluyor tavsiye ederim :)

8. Merhabalar,

Belki size bir fikir verebilir diyerek ben kendi kullandığım yöntemi paylaşayım,ben on'ar lı şekilde açıyorum ne zaman çarpan beş oldu o zaman işaretliyorum.Ve genelde kapı parçası yakalıyorum.Şansınız bol olsun

İyi forumlar

9. hepinize çok teşkkürler

87 tane 10 lu attım 3 4 tane kapı parçası çktı yaa

10. 250 gg 1 parca lafa acilir her halde diye bastim 100 10 10 bastım cikmadi sans

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Şans işidir :) Başka bir sorunuz var mı acaba ? Eğer yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi forumlar

12. tamm sağolun konuyu kilitliyebilirsiniz.

13. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konu cevaplanmış olup istek üzerine kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.