sa :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HaYaLeT003 tarafından 31 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

Sa arkadaşlar 9 iris 3 lf4 4 havoc 37 arge aegisim + elitem var vipim kami 3 var 6 saat onlineyim saatte kaç k kasarım veya nerde kasmalıyım bide kastığım uriyi biriktirip anahtarmı alayım irislerimi geliştireyim ?

2. Merhaba ,

Sizin oyundaki performansınıza bağlı ve ne yaptığınıza bağlı olarak değişir. Seri şekilde cubikon imha ederseniz epey birikimler olur. Lordakium imha edebilirsiniz yada Kristallin-Kristallon imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

eyv modum peki irislerimi geliştireyimmi yoksa uri biriktirip anahtarmı alayım şuan hepsini 2 yaptım

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Cubikonda hem saldırın hemde kamikaze atın.Kamikaze ile patlayan protogitler size + yarar olacaktır.Bu şekilde kasılabilirsiniz.İrislerin 16 seviye olması temeldir ve kesinlikle 16.seviye olmalıdır.

İyi forumlar

5. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

eyv modum cevabımı aldın cevaplarınız için teşekkür ederim konuyu kapatabilirsiniz :)

6. Merhaba ,

Konu çözüme kavuştuğundan kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.