Saat 01:00 daki hayal kırıklığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ShadowL®rD tarafından 21 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Saat 1 oldu yine kayda değer hiçbirşey yok. Ne işe yarar bir indirim ne de etkinlik kutusu. Özellikle ice roketi veren etkinllik kutusu daha sık çıkmalıydı 22 gün oldu sadece 1 kere çıktı. Etkinlik yapmakta bu kadar eksik kalınacağını düşünmüyordum açıkçası.

WolfWar bunu beğendi.
  2. WolfWar

WolfWar User

Haklısın bu seferki kış etkinliği tam bir hayal kırıklığıydı :(

3. ghnengn

ghnengn User

buz roketı çıktığı gün toplansaydı kapılarla birlikte 4 k kasardın 1 yıl rahat yeterdı ama tabı etkınlık dediği bonus kutulu olur eskıden %5 tp şp felan verırlerdı serverlere ne biliyim güzel olurdu etkınlıkler tek avantaj uba arena bu etkınlıkte tasarım verıyor olduğu için allahtan sıralamamı garantıledım keyfıme bakıyorum :)

WolfWar bunu beğendi.
  4. 9.5 k kastım muhtemelen bana 1 yıl yeter ama sadece 1 gün olması hiç tatmin edici değil. Not: sadece kendi açından bakmayacaksın. Ayrıca tasarımların hiçbir işlevselliği yok görsellikten ibaret. Yazdıkların etkinlik anlamında beklentilerin çok altında kalınması gerçeğini değiştirmez ama düşüncelerini paylaştığın için teşekkürler

5. Kutu etkinliği olsun buz roketi olmasa da olur normal roket veren kutuları atsınlar haritaya da şenlensin ortalık her hafta katlayıcı çeken biriydim ama ilk defa bu hafta çekmemeyi düşünüyorum. Yetkili biri biliyorum sizde bunu yapımcı şirkete bildiriyorsunuz sistem belirliyor diyorsunuz ama biraz baskı yapın lütfen :)

6. Rutzel

Rutzel User

Yok buz roketine de gerek yok.ama kutulardan r-310 çıkması ne allah askına onu kullanan mı kaldı

7. ghnengn

ghnengn User

dostum 9500 kasmışsın hala bunu beğenmıyosun uba da verılen tasarımlarda bence gayet yetenek gemılerının tasarımları olmayan ınsanlar ıcın gayette uygun mesela benım aegis elıte cıtadel elıte tasarımım yok neden ben gidip ona uri veya ıhaleden 1-2 mılyar kredi vereyim ? toplamda 70 k x4 harcayarak çokta güzel tasarımları alcamkısmetse ayrıca işe yaraması önemı değil tum tasarımları fullemek için uğraşanlarında işine gelir bu

8. Dediğim gibi 1 yıl yeticek roketim var ama senin gibi sadece kendi açımdan bakmıyorum ben olaya işim gücüm yoktu bütün gün kutu topladım da kastım çalışan bir insan iş çıkışı oyuna giripte 2k toplayamaz. Katlayıcısı yoksa hepten yandı zaten. Ayrıca ubada verilen tasarım görsel olarak iyi hatıra olarak işe yarar ama işlevselliği yok dediğim gibi. Verdiğin örnek de çok mantıksız ubada sıralamaya giren birisinin aegis-citadel elite tasarımını alamayacak kadar aciz olmayacağını düşünüyorum.

Not: Bu konuda uba ile ilgili bir şey söylemedim o günlük yapılan bir etkinlik değil ödülü ay başında belli oluyor. Saat 1 de girip ubadaki ödülü görüp hâyal kırıklığına uğramıyorum o yüzden her gün. Ubayı örnek olarak gösterdiğine göre tam olarak idrak edememişsin açıklayayım dedim

9. ghnengn

ghnengn User

arkadaşım ubada sıralamaya giren birisinin elıte tasarımını alabileceğini söylemişsin bende alabılırım ama neden boşa uri&kredi vereyım tr5 sıralamasına gir bak şahsen 7. yım ama almamışım dimi ? ubanın aylık olduğunu emın ol senden iyi biliyorum ayın 1 inde 00:00 da da hayal kırıklığına uğramayacak kadar puanım var zaten içini rahat tut. işini sağlama almak önemli olan sen anladığım kadarıyla sınırda bırakıyosun e tabı hayal kırıklığına uğrarsın :) iyi oyunlar

10. Bugüne özel bir şey mi vardı? Kim söyledi kaynak nere?

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Araştırmalarıma rağmen bulamadım.Bugüne özel bir etkinlikmi yapılacaktı.

Konuyu daha ayrıntılı bir şekilde yazabilirmisiniz.

Kış etkinliklerinden bahsediyorsanız,onun kendi konusu var oraya yazabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  12. Bugüne özel bir şey olmaması problem zaten. Çoğu güne özel hiçbir şey olmuyor. Çoğu gün bomboş etkinliklerle geçiyor. Her gün etkinlik kutusu koysunlar en azından çok mu zor yani

Hâla uba diyorsun ya :) Kişisel problemlerin var sanırım bir an önce çözmelisin

13. ÇORBACI

ÇORBACI User

Seneye darkorbitin 10. yılı bence tüm etkinlikleri seneye saklıyorlar çok büyük ödüllü etkinlikler olacak seneye.

14. Eminim öyle olur :)

15. Eyyüp47

Eyyüp47 User

o buz roketi basa bela...oyundan sogutuyor.umarim hic br zaman cikmaz...

16. #tOrk#

#tOrk# User

bence adı kış etkinliği değil de "ice meteroid etkinliği" olmalıydı. "çılgın cubikon" gibi.. ice'lar güzel, onun dışında kayda değer birşey yapılmadı, yapılacağa da benzemiyor. Ha çok severek kutlanılan "noel" için yeni bir etkinlik başlar mı, içerik tatmin eder mi o ayrı bir konu olurdu..

ayrıca kendi yıldönümünü bu kadar sönük kutlayan bir oyuna da rastlamadım..

17. Açtığım konuyu görüp inada daha da boş gün geçirelim diye bugünü daha boş yapmışlar :) Dün ufacık etkinlik görevi vardı kayda değer sadece bugün o da bir şey vermiyor :D Neyse hazır katlayıcım bitmişken protesto ediyorum ve bugün oyuna girmiyorum. ********** :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Aralık 2015
  18. ghnengn

ghnengn User

canım kardeşim senın cevabına cevap verıyorum :) çok önyarglılı ve kanı kaynayan bi arkadaşımızsın belli ki üslubuna dikkat etmen burada banlanmamana sebep olur ama gerçek hayatta da böyleysen çok canını acıtan olur fikirlere saygı duymayı öğren sonra başlık aç burada

19. Cidden bu günde bir şey görmeyince ilk aklıma sen geldin :D Sonuna kadar destekliyorum seni bende :)

20. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.