Saate kaç paladium topluyorsunuz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nicyok tarafından 12 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nicyok

nicyok User

Arkadaşlar ortalama 8 radar3 ve hammadde toplayıcı3 le ne kadar toplanır?

2. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Buna net bir cevap verilemez aslında.

Çünkü haritadaki oyuncu sayısına göre değişir.

Sadece pet toplarsa farklılık olur , siz elle toplarsanız farklılık olur.

Ama bence tahmini sadece pet toplarsa 1000 küsür civarı.

Sizde toplarsaniz 1750-2000 civarı filan toplayabilirsiniz.

Diğer arkadaslardanda fikir alabilirsiniz.

İyi forumlar..

3. Kardeş bende hiç protokol yok sadece 3. Seviye hammadde toplama var. Petimle beraber saatte 2000 pala toplayabiliyorum . Bu arada tavsiyemdir sadece Pete toplatma sen de topla yoksa goli ambarini 4 saatte anca doldurursun.

4. palladium başlarda normal gibi gelsede toplamak sabır işi ve bir süre sonra çok sıkıcı geliyor zaten gemin iyi değilse düşman şirketlerin toplatmaz ama patlamayı göze alıyorsanız sabrınız varsa gidin toplayın.

5. hala toplayan var mı bu taşı ya ? :) 2-3 sene önce deli gibi topluyordum, saatte rahat 2000-2500 atılıyordu ambara. Ama o zaman bir taşa 3-4 kişi gidecek kadar kalabalık olurdu, şimdi az kişi varsa taş da az çıkıyordur.

6. ANKARALI

ANKARALI User

eğer sabah çok erken gidersen npcler rahat bırakmaz seni normal oyuncuların girdiği saatte gidersen eğer düşman kesmek isteyen biri varsa her gördünüğünde keser seni bence paladaki klanlarla ittifak olan klanlara gireblirsin böylece daha rahat ve hızlı pala toplayabilirsin

7. Bende hammadde toplayıcı 3 ve 2 adet 3. seviye radar var. Goliath ile saatte ortalama 1500 civarı topluyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.