saatte kac k uri lasarim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve thedarkknight12 tarafından 27 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 4 3 de katlatici ve sinek ipe saatte sizce kac k uri kasarim?

2. murat1299

murat1299 User

katlayıcıyla saatte 10 k uri rahat kasarsın günde 2 saat kassan hafta sonuda 4 saat haftada 180 k uri yapar 2 ayda 1440k urin olur

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Bu konuda rakam vermek çok yanlış olur.

Pvp haritalarında avantaj kutularından alacaklarınız içinde bulunduğunuz duruma göre değişiklik gösterir.

*Geminizin durumu
    *Geminizdeki hız jenaratörleri
    *O anda online oyuncu sayısı
    *Petinizin leveli
    *Petin içerisindeki toplayıcı seviyeleri
    *Petin içerisindeki radarlar
    *Diğer oyuncuların Gemi ve Pet durumları gibi.

Bu nu en güzel öğrenmenin yolu toplayıp rakama bakmaktır.

Keyifli Forumlar.

4. murat1299

murat1299 User

sen kendi başına katlayıcı ile 10k uri rahat kasarsın pet ve diğer zımbırtılar 10k nın üstüne daha fazla kasmanı sağlar

5. kutu toplıcam diyorsan pete ekipmanları önemli tabiki modum zaten butun hepsini acıkca belirtmiş bunun yanında arge olayıda var bildiğim kadarıyle toplam 34 argede kutu toplama argesi oluyor argende var ise oldukca fazla uri toplarısn ve yanında gelen cephane gg leri saymıyorum.
    Resim forumda Kutu argesi [görsel anlatım] başlığı altında Miscozra[Türk] ten alıntıdır. emeğe saygı

6. senberk99

senberk99 User

rahat kasmak imkansiz 10 k en fazla 10 k de kardes 7-8 k olur bence

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.