Sab-50

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve *DangDang* tarafından 13 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *DangDang*

*DangDang* User

Kolay gelsin ben oyunda impulse II Mcb-25 ile keserken 65 70 k arası vuruyorum ama sab-50 ile sadece 25 30 k arası benim bildiğim kadarıyla sab-50 de 2 kat hasar vermiyormuydu yoksa ben yanlış mı biliyorum?

2. sab lar çalışmıyor nedense

3. Minerva

Minerva Guest

Merhabalar,

MCB-25, x2 olarak da nitelendirdiğimiz lazerin hasarını iki kat artıran bir cephane türü iken;
    SAB-50, düşmanınızın kalkanını düşürürken sizinkini artıran özel bir cephane türüdür.
    Bu nedenle SAB-50 cephanesini diğer hasar veren cephanelerle karşılaştırmak ve hasarı üzerine bir oran vermek çok doğru olmayacaktır. Cephanelerin özellikleriyle ilgili daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Gelişen oyunculara da katkı sağlaması adına konunuzu daha uygun bir bölüme taşıdım.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  4. Cephane özellikleriyle ilgili detaylı bilgi için verdiğiniz linkte PLT-2021 ile PLT-2026 açıklamaları yanlış yazılmış. Oyunculara yanlış yönlendirmemek için düzeltme yapılması gerekiyor.

Minerva bunu beğendi.
  5. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Dikkatiniz için teşekkür ederim. Gerekli düzeltilme yapılmıştır.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  6. Sahmeran

Sahmeran User

lazerler kısmında 2 kat kalkan transferi yazıyor x2 ile aynı vuruyor olması lazım normaldede hiç dikkat etmedim ben :D

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Mesajımda belirtmiş olduğum gibi SAB-50 cephaneleri özel bir cephane türüdür ve düşmanınızın kalkanını eksiltirken sizinkine ekleme yapar. Bu nedenle diğer lazer türleriyle karşılaştırma yaparak şu kadar hasarı var, şu oranda vuruyor gibi çıkarımlar yapmak doğru olmayacaktır.

İyi forumlar.

Sahmeran bunu beğendi.
  8. bu mesajların üstüne az önce deneme yaptım , benim mcb-25 hasarım ile sab-50 aşağı yukarı aynı vuruyor yani temel hasarın x2 kadarı .

9. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sab-50 cephanesi özel bir tür cephane olarak sınıflandırıldığından konu sahibinin belirttiği NPC'lere karşı Prometheus lazerinin sahip olduğu 3.5 kat hasar bonusundan etkilenmemektedir. Sizler de bu durumu Prometheus lazerleriniz takılı halde (mümkünse 10 adetten fazla) Blacklight NPC'leri üzerinde deneyerek görebilirsiniz.

İyi forumlar.

10. tamam şimdi açıklığa kavuştu :) teşekkürler

Minerva bunu beğendi.
  11. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.