SAB-E50

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve chief tarafından 3 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olmalı mı ?

1. hemen yapılmalı

70,6%
  2. olabilir

23,5%
  3. gerek yok yavaş kasılmak tercihim

oy sayısı 0
    0,0%
  4. saçma

5,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. chief

chief User

böyle bir mermi olacak kalkan emmek ıcın aynı sab-50 gibi fakat sadece npclere sıkılacak. credi ile satılacak. bence çok iyi olurdu. hem kasarken çok rahatlardık dönmek zorunda kalmazdık hemde solo kasılanlar için avantajlı olurdu.

yorum yapmayı unutmayın ve fıkırlerınızı yazın lütfen

2. WolfWar

WolfWar User

Bence böyle birşey oyuna şart destekliyorum +1

3. Sab-50 cephanesi MCB-25 ile eş değerde olup yani normalin 2 katı hasar verdiği için böyle bir şeyin kredili olması mümkün değil. (Uzun zamandır sab kullanmıyorum yanlış biliyorsam kusura bakmayın.)

Konuyu biraz değiştirecek olursak:

-LCB-10 ile aynı değerde olsun yani hasarı katlamasın.
    -Her şeye etki etsin.
    -İsmi SAB-25 olabilir.
    -Kredide 20 C. olmalı (LCB-10'un 2 katı ediyor) çünkü hem kalkan çekip hemde hasar verdiği için böylesi uygun. Ayrıca dükkanda MCB-25 ve SAB-50'ye baktığımızda aynı değerdeler fakat SAB-50 kalkan çektiği için 2 katı uri isteniyor.

Böyle olursa oyum olumlu.

Ek: Ankette Evet ve Hayır seçeneği olsa yeterli fazladan eklenme gereği yok.

Son düzenlenen: 15 Kasım 2015
    Chaorrupted bunu beğendi.
  4. Evet ben fikrine katılıyorum.İdeal bir mermi olurdu ve dediğin gibi işimiz kolaylaşırdı +1

5. Merhabalar;

Bence yeni başlayan oyuncular için güzel bir cephane seçeneği olur:).

İyi forumlar.

6. Sadece uzaylılara hasar vermeyle kredili yapmazlar sadece 1 uri yerine 0,5 uriye satarlar. Söylediklerim olursa tam uygun olur yoksa böyle kredili yapmazlar.

7. Guzel fikir ama
    serficin dedigi gibi olsa daha iyi olur .[​IMG]
    1.5 m sab var biterse buda cıkarsa ondan alırım :cool:

8. Kardeş senin resimler çok büyük oluyor bizim açımızdan iyi olması için :D alıntı içine eklemen iyi olur :) Mesaj yazarken üstte bir sözleşme gibi bi şekil var "Ekle" yazıyor oradan alıntıya tıklayıp içine resmi ekleyebilirsin.

ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
  9. +1 Olmalı.
    Çok güzel açıklamışsın kardeşim.

10. ÐΛЯKη£S bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.