Sabah felaketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 29 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Her sabah olduğu gibi bugünde 6:40'tan sonra oyun bozuldu. Dün sözde bakım yapıldı ama neye yaptıkları belli değil. Sorunun daha iyi anlaşılması için 30 eylülde video çekmiştim.

Pc iyi değil kasmalar oldu.

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Zaman zaman sunucularda bu tür durumlar yaşanabilir. Sonuçta Sunucu dediğiniz bir Sabit Sürücü deposundan ibaret.

Sunucu resetlemesi sırasında , Tüm harddiskler kapatılıp , tekrar açılır , Bu nedenle reset sonrası hemen oyuna girmek yerine , 1 -2 dakika bekleyiniz.

Tıpkı bilgisayarlarda olduğu gibi Sunucuların da tekrar açılması ( 1 - 15 dakika arası değişebilir ) belli bir zaman alabilir.

İyi Forumlar

3. Bu 1 saate yakın oluyor 15 dk az söylediniz :) Modum her sabah düzenli olarak sunucu yeniden başlatılıyor diye yazı çıkıyor dediğiniz bu resetlerde mi oluyor? Şimdi tr saati değişmediği için cm 7.30'da reset atılıyor dedi ve ben bu sorunu 6:40'da yaşıyorum. (20 dk önce geliyorum ve reset uyarısı görmüyorum.)

4. Merhaba ,

Sabah atılan reset ile rütbe ve sıralama puanları hesaplanıyor bu nedenle büyük olasılıkla belli bir süre oyuna giriş yapılamıyor. Rütbe yada sıralama düşen / çıkan olabiliyor bu reset sonrasında oyuna yansıyor.

İyi forumlar.

5. Adminim reset atıldığını görmedim ama her sabah 6.40'da sorun çıkıyor.

6. *Mrs

*Mrs User

adminim her sabah resette oyundayım ben ama bana hiç böyle sıkıntı çıkmıyor reset atılıyor tekrar bağlan diyorum ve hemen bağlanıyor oyunla ilgili değil sıkıntı pc le ilgili bana göre

7. 6.40ta oyunda mısın ve türkiye demisin?

8. Merhaba ,

Sabah atılan reset zamanı hiç denk gelmedim ve ne kadar sürdüğünü net bilmiyorum. :)

İhtimaller dahilinde internet yada sistem ile ilgili olabilir.

İyi forumlar.

9. Saatler değişmeden önce 6.30'da reset atılırdı 5-10 dkya bozulurdu şimdi reset öncesi 6.40da kesin bozuluyor.

10. Merhaba ,

Geçici bir durum olabilir eğer rutin bir durumsa kontrol ederek raporlayabiliriz.

İyi forumlar.

11. En iyisi sabah oyunu boşvermek :D İlgilendiğinizi için teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

12. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.