sabah kaç reset oluyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve umut322 tarafından 15 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. umut322

umut322 User

Sabah kaçtane reset atılıyor acaba millet akşam bitirdiği plutusu 6:45?tekrar yapılabilir olduğunu söylüyor ondan sonra 7:30 tekrar yapılabilir olduğu söyleniyor bildiğim kadarıyla kapı günde en fazla 1 kere değil miydi

2. ateistkeci

ateistkeci User

6:40'da atılıyordu yanlışım yoksa ve sadece 1 kere reset atılıyor

3. ya ben dünden beridir söylüyorum ne modlar nede başka kimse anlamadı bu durumu.
    evet kapı günde 2 kez olarak yapılıyor. ve hiç bir yetkili bu durumu açıklayamadı.ya sayaç bozuk yada bizlere yanlış bilgi verildi

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Ocak 2020
  4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Sabah reseti TSİ ile 07.30 dadır. Etkinlik reset saatini baz almaktadır. Örneğin ben bugun hiç kapıya girmedim şimdi girsem veya 00.00'dan sonra sabah resetinden sonra tekrar girebileceğim. Acaba kafanızı sabah reseti ile sıfırlanmasımı karıştırıyor.(1 Adet sunucu reseti atılmaktadır.)

İyi forumlar.

Twilıght¯-βΣĿĿΛ-¯ bunu beğendi.
  5. Modum kapıyı 1 saat kadar önce yaptım tekrar yapılabilir olmasına kalan süreye baktığımda sabah saat 5.30 da tekrar yapabileceğim. Reset saatinden 2 saat önce aktif olacak yani. Şimdi bu kapıyı yapsak bugmu yapmış oluyor. Sistem sıfırlanma süresini bende 5.30 şeklinde gösteriyor.

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Sıfırlanma süresinin o şekilde gösterilmesi görsel bir hata olabilir. Gelecek olan sunucu reseti sonrasında kapıyı tekrar yapabileceksiniz.

İyi forumlar.