Sabah Reseti ve Blacklight Gözcüleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ARCHERGZİRO tarafından 9 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Sabah 6:30 resetine kadar capital spawn olmadı. Hiç ara vermedim çıkmadığına eminim. Böyle durumlar oluşabiliyor mu?

2. ateistkeci

ateistkeci User

Sen gelmeden önce birisi gelip çıktığı anda kesmiş olabilir

_-Thanatos-_ ve yılmazcan47 bunu beğendi.
  3. Tufan hep iyimser yorumlar yapıyorsun.Sanırım bu DO ekibinin çok hoşuna gidiyordur.Umarım ödülünü de alırsın.Ama benim midem bulanmaya başladı bu kadar yağ ağır geldi be gözüm:(.Sen nereden bileceksin Global Amerika 4 ü be kardeşim..Peki tr2 serverinde neler oluyor.Dünden beri şeref puanları tekrar eski durumuna geldi sıralamada ani düşüşe geçti yine NORMAL oyuncular.4 sıra birden geriye düştüm normal oynayarak..Buna yorumun nedir?

4. ateistkeci

ateistkeci User

Bu olaya yorumum tecrübelerimden dolayı :p ayrıca iyimser yorum yapmamın farklı bir amacı yok birilerine yaranmak gibi :D

Senin soruna gelince oyunun durumu malum :D pek kafa yormaya gerek yok

5. Yok üstad ya. Kesintisiz takip ettim. Kalmış ki pet de açıktı.

6. Dostum gün içerisinde sabah reseti hariç gelen ekstra resetler gözcülerin çıkış saatleri değiştirir o yüzden bütün saatlerde kayma yaşanır. Sabah resetinden sonra atılan resetle aradaki saat farkı tüm gözcüleri o kadar saat geç çıkartır.

7. Sen ben takip edip uyarmaz isek bu otocular ve programcılara gün doğacak . Ha diyorsun ki " oyunun durumu malum!" haklısın ama DO ekibi de hem ceza vermiyor(1), verilen cezalar çok az ve caydırıcı değil(2) cezadan sonra hemen af ediliyor(3) ödüller gayet tatmin edici (4) program kullanıcılarını eleştirenlere , eleştiri konularından, o olmaz ise diğer yazı ve yorumlardan katmerli cezalar ve yaptırımlar uygulanabiliyor(5). Bu kadar olumsuzluklara rağmen karadenizli inadım olmasa çoktan vazgeçerdim de olmaz bana yakışmaz.Herkes te kendisine yakışanı yapar.Nasıl ki 2010 da 8 sene bıraktım yine bırakabilirim .Bu 8 senede de ben kazandım DO kaybetti.2018 Ekiminden beri ben kaybediyor DO ekibi kazanıyor.NEŞTER'i bile bıkmış artık baksana.O kadar sıralamada kalan birini bile bıktırdılarsa gerisini sen düşün artık.

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Belirttiğiniz NPC'nin saatleri gelen reset saatine göre değiştiği için gün içinde gelen reset saatini değiştirmiş ve bu sebeple beklediğiniz vakitte çıkmamış olabilir.
    Diğer oyunculara karşı olan üslubunuza dikkat ediniz. Siz gördüğünüz haksızlıkları support ekibine bildirerek incelenmelerini sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

9. Vaayyyy ,Diğer oyuncu kim ola ki Tufan:))