Geri bildirim sabaha doğru saat 5 savaşı..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-61LazKopaT61-] tarafından 7 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bugün sabah saatlerinde haritalarda turlarken bir rakiple karşı karşıya geldik ve yaklaşık 20 dakika boyunca savaştık ve inanılmaz eğlenirken rakibe 4 kere kesilip 10 kere kestiğim için bir daha kesersem pushing olacak korkusuyla arkama bakmadan haritadan kaçtım. alacağım zevk kursağımda kaldı her zamanki gibi. savaş oyununda savaşmaktan korkuttuğunuz için gerçekten buradan tüm darkorbit yönetim kadrosuna teşekkürlerimi sunuyorum. bu güzel kuralı koymasanız savaş zevkimizin nasıl içine edebilirdiniz.. umarım yakında günde 10 gemiden fazla gemi keseni banlarız kuralı çıkartırsınızda daha mutlu oynarız şu oyunu. yada direk 2 geminin birbirine sıkmasını yasaklayın ne zevkli olur he. anket olarak sorsam mı bu soruyu? oyunu iyileştirmenize yardımcı olmuş olurum hemde. güzel fikir dimi tek bir gemiyi bile keseni pushingden banlatmak. nede olsa oyunun amacı kapı yapıp rütbe ameleliği yapmak!!

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Size katılıyorum.

Bu konu hakkında güncelleme fikir havuzuna anketli konu açıp önerinizi sunabilirsiniz.

İyi forumlar...

3. HackTroj

HackTroj User

Adam kesmede pushing Kalkmasını Talep ediyoruz.Bir sürü adam kesme var ne Yapmak lazım Haritada adam bile yok ? Görevleri Yapamıyoruz korkudan psuhing yeriz die Tekrar anket Yapılıp oyuncunun ekranına verilmesi onayların evet yada hayır sunulmasını arz ederim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.