Sabit Fps Almak

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve «®βŁДÐΞ•53» tarafından 19 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyun içinde nasıl sabit fps alabilirim ?

Amd ekran kartı ve işlemci kullanıyorum. Kendi içinde bir ayarı var mıdır bunun ?

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Şu konuları incelemenizde fayda var.
    Önbelleği Ve Çerezleri Temizleme
    FPS Hakkında Bilgiler
    En İyi Oyun Performansı

Flash player tek çekirdek kullanan bir motor olduğundan şunu yaparsanız şu FPS'i alırsınız demek zor. Bu konular dışında size tavsiyem kullandığınız Güç Ayarlarına girip ''En iyi performans'' seçeneğini seçtiğinizde birazda olsa FPS artışı sağlanabilir. Ayrıca cihazı temiz tutmakta fayda var.

Konunuzu daha uygun bir bölüme taşıyorum.

İyi forumlar.

«®βŁДÐΞ•53» bunu beğendi.
  3. DarkOrbit'te bu imkansız gibi :d

4. Labtek38

Labtek38 User

Bilgisayarım şu anda ortalamanın üzerinde bir güçte. Fakat Darkorbit gibi az güç isteyen bir oyun nasıl stabil çalışmıyor anlamıyorum. Özellikle oyuncu sayısının yoğun olduğu bölgelerde FPS 10 un altına düşüyor. Boş alanda 60 stabil. Fps düşük olunca tıklanmıyorda insanı kanser ediyor sinirden. Bu 10 yıldır böyle ve düzelmiyor. Belki yeni geçilecek sistemde bu iyileşir mi bilmiyorum.

5. ateistkeci

ateistkeci User

Flash player kaynaklı bir sorun FPS konusu Unity geçildiği zaman daha iyi bir performans alacağız :)

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Online oyunların bir çoğunda sabit fps almak çok zordur. Özellikle oyun sunucuları yani server makinalarının bulunduğu ülkeye , uzaklığa v.b. durumlara göre değişiklik gösterir. Sunucular ülke sınırları içindeyse daha iyi dışında ve/ya uzaktaysa buna bağlı olarak fps değişkenlik gösterir. Ancak en iyi olasılık belli bir aralıkta fps alınabilir. Mesela 50-60 arası , 30-50 arası vb. gibi 3 aşağı 5 yukarı belli aralıklarda fps değişmektedir. :)

7. msı kasa topladım 32 gb ram ve 8 gb rtx 2070 ekran kartım var i7 8750 h 8. nesil işlemcim var oyun bende bütün ayarları düşük ve sadece arka plan ekranı açık şekilde kullanıyorum ortalama 15 dk sonra oyunda takılmalar vs. oluyor fps çok düşüyor f5 atmak zorunda kalıyorum sürekli. bitek 4*5 de kasılırken grafikleri full yapıyorum öyle zevk veriyor tek başıma oynarken.