Öneri Arge Sistemi Revizesi

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve AcımasızÜstad tarafından 15 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
?

Arge sistemi hakkındaki önerilerimi beğendiniz mi?

1. Evet asgari derecede değişiklikler yapılmalı, mümkünse temelli değişmeli.

69,2%
  2. Hayır mevcut sistem gayet güzel, değişiklik yapılmasına gerek yok.

30,8%
  1. Merhaba mevcut sistemde çok fazla tutarsızlık var, örnek vermek gerekirse uzaylılara %12 fazla lazer hasarı vermemizi sağlayan arge'yi kullanabilmek için 4 tane arge puanı ziyan etmek zorunda kalıyoruz, mühendis 2 argesine verilen 3 arge yeterli olmalı diye düşünüyorum. Mesela arge basarken seprom harcıyoruz, bunun olmasına ne gerek var? Velevki gerek var kullanıcılar çok hızlı bir şekilde sürekli oyun tarzı değiştiremesin aşırı avantajlı olmasın istenebilir fakat bu da mantıksız çünkü o kişi 50 arge olabilmek için ne kadar emek sarf etti bırakın da kolayca istediği şekilde sarf etsin. Arge sıfırlama maliyeti sürekli iki katına çıkıyor bu kabul edilemez bir durum çok gereksiz bir zorluk bu uygulamadan derhal vazgeçilmesi lazım buna ek olarak tüm arge sistemi revize edilmeli diye düşünüyorum artık çok zayıf ve işlevsiz kalıyor ar-ge sistemi baştan aşağı değiştirilmeli, gereksiz yere arge puanlarımızı israf etmemiz istenmemeli. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Önerilerim dikkate alınıp ar-ge sistemi baştan aşağı revize edilmeli mi yoksa olduğu gibi kalmalı mı?

2. Orcus’a %20-25 kaçınma modülü çıkarmış yeni bir oyuncunun eski oyuncuların aksine ucuza çabucak +%16 kaçınma argesiyle bir anda yenilmez bir şekilde ortaya çıkmasını uygun bulmuyorum.

Arge sistemi zaten uridium kullanmak isteyene ilk çıktığında da pahalıydı şimdi de pahalı. Oyun mekanikleri bir şeyleri ucuzlaştırmak üzerine kurulu değil. Günlük dosyası kazanmayı kolaylaştırmak adına her yerden bir sürü günlük dosyası ödülü veriliyor artık.

Oyunu oynarken sabreden argesini de kazanır.