saçma bir çekiliş olmuş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ZamanınEfendisi[TR] tarafından 24 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adaletsizliğiniz burda da devam etmiş.3 doğru veren 7 kişiye ödül vermişsiniz.zaten 8 kişi var.bizim suçumuz 3 ten fazla bilmek olmuş.ve çok kişi arasından çekilişe girmişiz.haliyle hüsran.keşke 3 tanecik biseymişik.en azıdan elimiz boş dönmezdik çekilişten.herşeyiniz tuhaf sanki la.

2. sen yine cevap vermişsin ben ne yapim mesajım silinmiş hiç cevabım yok gibi duruo oysaki ilk cevap yazanlardan biriydim etkinlik görünce hemen katıldım forum boş kalamasın die uğraşıoz ama ne fayda bizleri bezdirip yollamaya çalışıyor.keşke benim cevabım gözükseydi de ödül almasaydım ona razıydım ama yapmadığım birşeyi bana yapmışım gibi söyleyip milleti kandırmaya çalışıyorlar.

3. Sizin adınıza üzüldüm ama yakında telafi etmeye yönelik başka etkinlikler düzenleyebilir belki. Çünkü çok büyük bir kitle şikayetçi oldu Bil Bakalım etkinliğinden.

Bu çok büyük bir iddia bence. Ama ben her zaman oyuncuların tarafındayım... Size inanıyorum, ek bir hesapla etkinliğe katılmadığınız halde cevabınızın silindiği konusunda :) Çekilişteki hatalar yüzünden bu sıralarda yaş olanlarda arada ziyan oldu büyük ihtimalle.

Saygı değer sayın Artemis admin üzerine düşeni yaptı ve özür diledi. Bu yeterli mi ? Telefi olacak mı ?

Bu gibi etkinliklerde düzen çok önemlidir. Genel olarak etkinliğin çoğu iyi idare edilmiş olsa da tecrübesizlik ve heyecan yüzünden kaynaklanan bir kaza, tekrarının olmayacağını düşünüyorum.

4. Ben iki hesapla girip cevap yazmış olsam ne forumdan adminlerin konularına yazardım nede supporta ticket açardım iddia değil ayrıca bu. Gerçek olanı söylüyorum fakat sayın artemis de bana sen iki hesapla girmişsin diyor. Bende ona tutuldum yapmadığım şeyleri üstüme atmalarına. Ve bu bilgisayarı benden başka kullanan da yok kendi şahsi bilgisayarımdır ama gel de laf anlat işte.

5. Ben inanıyorum size dedim zaten :)

İki İhtimal var

1. Çekilişte yapılan hatalar yüzünden kaynaklı bir durum.

2. Belirledikleri oyunculara ödüllerin dağıtılması, yandaş klan oyucuları.

6. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Çekiliş açıklanırken bu kadar çok bilen olacağı tahmin edilemediği için farklı bir manzara ortaya çıktı. Önümüzdeki etkinliklerde buna dikkat edeceğimize emin olabilirsiniz.

İyi forumlar...

7. bana 2. ihtimalin çok daha yüksek geliyor ama umarım o değildir.

8. takemyhard

takemyhard User

ben öyle bi kooparatif kuraasına girmiştim :) 20 sene falan önce akçaydaki evin kuraasını çekiyoduk, noter falanda var haa(arte değil yani) bildiğin noter :) bi çekildi bana b-blok daire-1 çıktı ; yanlış oldu dediler bidaha çekiliş yaptılar bana yine aynısı çıktı :) sonra garaj çekilişni yaptılar bi çektim benim dairenin tam altındaki garaj bana çıktı ; yanlış oldu dediler bidaha çektiler yeminlen söylüyorum aynı garaj yine bana çıktı :) inanmayan varsa adresi veriim gelsin akçayda komşularıma sorsun :) şimdi bu yaptıkları çekilişlerde siz benim kadar şanslı olamayabilirsiniz tabiii :) teknoloji ilerledi tabii :) ama sabredin bu devranda döner ; sizede çıkabilir?!?!?....

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.