Saçma Sapan Etkinlikler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _*LIFeIsGooD*_ tarafından 21 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşım siz oyuncuları kanser mi etmek istiyorsunuz? Demaner geldi aynı şey Hitaç geldi aynı şey şimdiki etkinlikte de aynı şey sizin kafanız almıyor mu BİREYSEL HERKESE HİTAP EDEN ETKİNLİKLER İSTİYORUZ!!! Gerçekten bilerek mi yapıyorsunuz hiç mi oyun kültürünüz yok insanlara oyunu bıraktırmaya mı çalışıyorsunuz amacınız nedir anlayamıyorum ya. Aklı olan geri bildirimi alır der ki biz yanlış etkinlik yaptık oyuncular yararlanamadı ve birdahaki etkinliği ona göre getirir. Ama boş aynı tas aynı hamam. Oyun etkinliksiz zaten aşırı sıkıcı bari etkinlikle bağlamaya çalışın oyuncuları. Bide yaz gelmiş tam oyun oynanacak zamanlar gelen etkinliğe bak yazıklar olsun size. Anca oyuncu sayısı azalır da sonra böyle server birleştirirsiniz siz bu kafayla.

takemyhard, TC-laz ve 0ibo.dogan bunu beğendi.
  2. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Etkinlik hakkında görüşlerinizi, tavsiyelerinizi Space Cup geri bildirim konusuna yazınız.

İyi forumlar.

3. *** ben öyle yapıyorum buraya giriş ödülünü almak için girip çıkıyorum vaktinize emeğnize yazık kimse kusura bakmasında oyun mahvolöuş daha kurtulmaz bu oyun.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Haziran 2018
    lllecelll bunu beğendi.
  4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Farklı oyunlardan bahsetmek yasaktır. Tekrarında ceza alabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. lllecelll

lllecelll User

byle etkinliklerde meyveyi hep sağlam klanlar yiyor.

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Etkinlikle ilgili her türlü düşüncelerinizi lütfen geri bildirim konusuna yazınız.

İyi forumlar.

7. +1

8. dtgoktas

dtgoktas User

doğru söze ne hacet

9. zorask

zorask User

Güçlünün daha güçleneceği. Büyük klanların iyice semireceği , hilecinin hurdacının iyice sömüreceği nice etkinliklerle buluşmak üzere (!) Darkotbit..

lllecelll bunu beğendi.
  10. takemyhard

takemyhard User

hani bu etkinlikle ilgili fikirlerinizi buraya yazın diye link atıyolarya ; bitanesini okuyolarmı sizce?... okusalar bu oyun bu hale gelirmiydi?...kolunuzu yormayın boşa :)

lllecelll bunu beğendi.
  11. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Geri bildirim konuları gelen etkinlikler hakkında oyuncuların ne düşündüğü, etkinlikten memnun olup olmadıkları, ileride etkinliğe ne gibi bir değişiklik yapılabileceği vb. gibi fikirlerin toplanıldığı konulardır. Yanlızca TR Forumunda değil diğer tüm forumlarda bu konular açılır oyuncuların etkinlik ile ilgili fikirleri merkeze raporlanır.

İyi forumlar.

12. BABAKURT

BABAKURT User

MODUM 10 yıldır bildirim yapıyoruz. daha düzelen bir şey göremedik. Bu saatten sonra da göremeyiz. Ayrıca etkinlikler büyük klanların savaşması dolaylı yoldan elit harcatmak odaklı.

13. ne elit harcaması arkadaşlar global5 de oynuyorum buradaki klanlardan 10bin gg yapan vardır. Ben bile zor şartlarda bugüne kadar 1560 gg yaptım. bunun yanında sab ve x4 de ciddi şekilde kasıyorlardır. Sağlam klanlar süper kasıyorlar

14. Şuanki etkinlik her nekadar bireysel olmasada tek oynanabiliyor istedğini al kaç :) top porta gelmeye yakın topla kasıl :)

15. Mayın&ema atanları, program kullananları ve
    havai fişek patlatıp bilgisayarımı kastıranları saymazsak tek oynanabiliyor.:)

Spinaci bunu beğendi.
  16. yönetim botçuların arkasında durmaktan vazgeçmeli.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.