sacmaligin daniskasi ( acil cevap )

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mahoni_Kartal58 tarafından 15 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. abi ben ömrüm boyunca bu kadar sacma bir oyun cesidi görmedim

gamma kapisinda butun sibelonitleri kestim tam kösedeki yerlere canlari azalip gittiler gittip devam kesecem onlari server yeniden baslatildi benim yaptigim butun is bosa gitti ben düsündüm ki kaldigim yerden devam edecem hepsi tekrardan hic kesilmemis gibi gelmesinler mi ? sasirdim kaldim laser de seprom da kalmadi mecburen kendimi vurdurdum atladim disariyi lütfen bu kadar sacmalik olmaz

mod lar yazin lütfen ne yapmam lazim

2. tabutçu99

tabutçu99 User

ayenn bende zetadaydım yeminederim yeniden yapıyom ya okadar cephane

3. kesmen ii olurdu ama sistem yeni can verir sana suport yaz zaten 48 sat içinde 1 hakın geri gelir lazer sprom maselesef giti am gelcek sefer için daha iiduşun bence mesela yetrli buldunmu kendini negatif bakma

4. emek felan hep bosa gitti yeni desenize bende bunu anlamiyorum yani bukadari da cok sacma

hangi dilde yazacaz supporta Türkce yazacam ben onlari onu cevirim gonderim diyene kadar ooooo

yine de tavsiyen icin sagol

evet simdi ben supporta yazdim ama insallah canim geri gelir ve insallah erken cevap gelir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 May 2014
  5. Merhaba ,

Bu konuda yapılması gereken birşey varsa support yardımcı olabilir. Forum üzerinde bizlerin yapabileceği birşey yok maalesef.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.