Sadece 1 TL Kampanyası Hakkında Görüşler.

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 28 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buzmavi

buzmavi User

Merhaba;

Siz değerli üyelerimiz için süper bir kampanyamız var Asıl duyurusu burada yapılan kampanya için görüşlerinizi bizlerle paylaşınız lütfen

2. daha neyduu belirsiz bir kampanya ne görüş bildirsekki.hele bir çıksın bakalım nedir ne değildir..eğerki paketler do tarafından belirlenen standartsa alınmaz.ama seçme olanağı varsa ben şahsen alırım.şöyleki ben eğer tp şp güçlendiricisini seçebilirsem ne ala ama gidipte tamir desteği vuruş desteği darbe desteği gibi standartsa almam..seçme hakkımız olmalı..

3. Master0735

Master0735 User

peki fazladan alabilecek miyiz ya da fazladan aldıklarımız 10saatin üstüne eklenecekmi yani çiftler yüzde olarak tamamlandıktan sonra

4. *kafes*

*kafes* User

Arkadaşın dediği gibi mesela 10 tane alırsak 100 saat oluyomu süreleri eklenıyomu üst üste

Master0735 bunu beğendi.
  5. eymansul08

eymansul08 User

peki nasıl alabiliriz ?

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Arkadaşlar 1 eylülde ne nasıl alınıyor öğreneceğiz lütfen bekleyiniz.

7. Bence güzel bir aktivite :)

8. Van[65]

Van[65] User

Peki Kaçç SaatLikkk ?????

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Büyük ihtimalle yine 10 saatlik olacaktır.

10. Master0735

Master0735 User

tipik darkorbit etkinliği :(

madem etkinliğin nasıl olacağı bilinmiyor neden görüşlerimizi soruyorsunuz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ağustos 2014
  11. Eğer 10 saatlik se büyük vurgun yapar bigpoint millet yıllık güclendiricisini alır . sahsen ben baya dmg alırım

12. .TÜRKMEN.

.TÜRKMEN. User

30 bin degerinde degigine göre 3lü paket 1 tl. birde paylaşımlı güçlendiriciler. çoklu alınıyorsa bi 50 tl basılabilir :) son zamanlarda yapılan en iyi kampanya.

13. Bu kampanya çıkarsa en çok baskın yapan oyunculara yarayacak.

Maalesef güçlenmeye çalışanlar portun yüzünü bile göremeyecek ve saldıran taraf ölümsüz gibi olacak.

Paralı oyuncular için çok büyük avantaj.

14. Ancasin

Ancasin User

Tek tarafı memnun eden diğer tarafı mutsuz eden bir etkinlik olduğunu düşünüyorum ve bence böyle bir etkinlik yapılacak madem; atıyorum 3 gün değil de 1 günlüğüne veya daha kısa süreliğine, belki 1 saatliğine direk 30.000 uridium 1 lira yapsalardı herkes uridium alıp neye ihtiyacı varsa onu alsaydı. Adım kadar eminim ki hem bigpoint çok daha fazla kazanırdı, şahsen ben de baya alırdım.

cantay13, Nefes ve Prophecy bunu beğendi.
  15. Prophecy

Prophecy User

Katılıyorum bence de tek tarafın yüzünü güldüren bir kampanya

16. darkorbitten hiç beklemediğim bir kampanya... darkorbiti hiç bu kadar cömert görmedim. vuruş, kalkan, darbe 1 tl ye 10 ar saat... tam bir savaşçı kampanyası...

17. Merhaba ,

Neyini anlamıyorsunuz duyuru gayet açık zaten.

Bu 3 güçlendirici için 1 TL ödeyeceksiniz. İşlemler için ek ödemeler varsa fiyat biraz artabilir. Mesela SMS ile alımlarda 1 + 1 = 2 TL filan olabilir.

İyi forumlar.

18. Kıyamet modumuzu kızdırmayın. :) Kampanya güzel 3 al 1 öde :D

19. istediğiniz kadar alabiliyonuz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.