Sadece 1 TL Kampanyası Hakkında Görüşler.

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 28 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Güzel bir kampanya olmuş alacak arkadaşların çok işine yarayacaktır

2. güzel kampanya yapılmış,Bundan sonrada 1 TL ye her oyuncuya sadece 1 tane alma hakkı olsun lf4 verılsın ;) 88 mılyon kullanıcının 50 mılyonu alır eski türk parasıyla 50 trilyon:)darkorbit zengin olur...

BonusRasta bunu beğendi.
  3. DeliKurt

DeliKurt User

süper kampanya ama sorun şu ki ezikler artık oyuna giremez olucak büyük ihtimallede ben oyunu seneye yaz tatiline kadar bırakıcam darkorbiti

4. titans___

titans___ User

hocam adamlar çift üçlendirici veriyor e adamlar beyazı olanlar rahat bırakmazz çok büyük savaşlar olcak ve bunlar için beyaz ve rsb lazım bu paralı oyuncular ı baya al da al yapcak bir durum değilmi adam milyarlık alsa oyun bitene kadar kullanır bunlar arada sırada çıkan güçlendiriciler ama çok zayıflar baya zorlanıcak ben kalkan geliştirmişken çok zorlanıyorum sağlamlarda tekde gezen yok adamlar bir şey kullanıyor net hızda adamın gemi kaynakla bağlı gibi herulce havacu yok benim vuruş gözükmiyor adam 60 bin vuruyor kedinin fareyle oynaması gibi palde mayına gidiyom gerçi adam seride ema atıyor

5. Merhaba, ben bu olay için ödeme yöntemi ne olacağını bilmek istiyorum
    Ben de Amerika ülkem ve kıtaya hesabı olup olmadığını sordu am

6. Güzel düsünülmüs fakat eksik , kalkan yenileme , gemi özelligi ve tamir de ilave edilebilr , veya degisik kombineler de iki ayri paket halinde tercihler sunulabilir , savasmak icin veya kasilmak icin oynayan oyuncular icin degisik kombineler yapilabilir... Saygilar ...

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  7. türkiye serverleri dışında koyulmadı mı bu haksızlık bence

8. keremduman

keremduman User

basit ödeme seceneği eklenmemiş neden acaba bu bence büyük eksiklik inşallah düzeltilir

9. tek seferde en fazla 4 adet alınabiliyor örneğin 100 tl lik almak istiyoruz Tek seferde alma şansımız yok mu ?

10. Maalesef sadece TR serverlarında var.

11. isk 2 sw sindeyim onlarca kez bu kampanya duyuruldu telefona 20 tl yükledim çünkü tanıtırken birçok kez alınabilir gibi bi ibare vardı onu belirten en azndan .
    şimdi ise bu kampanya yok sağolasın darkorbit ama gene olmadı :!
    Buda GOL diil :oops::oops::oops::mad::mad:

12. 4 TANE ALDIM SATIN ALMADAN BU ALDIKLARIM OTOMATİK OLARAKMI GEMİYE AKTARILIYOR YOKSA BAŞKA BİR İŞLEM YAPMAK GEREKİYORMU.. ÇÜNKİ OYUN PARASI ALIMI ONAYLANDI İBARESİNDEN SONRA ALAYIM DEDİM. TEKRAR SATIN ALMA SAYFASINA AKTARILIYORUM.. YOKSA KANDIRILDIKMI?
    KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN CEVAPLARINI BEKLİYORUM TŞKLER.

4 TANE ALDIM SATIN ALMADAN BU ALDIKLARIM OTOMATİK OLARAKMI GEMİYE AKTARILIYOR YOKSA BAŞKA BİR İŞLEM YAPMAK GEREKİYORMU.. ÇÜNKİ OYUN PARASI ALIMI ONAYLANDI İBARESİNDEN SONRA ALAYIM DEDİM. TEKRAR SATIN ALMA SAYFASINA AKTARILIYORUM.. YOKSA KANDIRILDIKMI?
    KONU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIN CEVAPLARINI BEKLİYORUM TŞKLER.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Eylül 2014
  13. Flood yapmana gerek yok, önceki mesajını gördüm ama cevabını bilmediğimden bir şey yazmadım, bilenler gerekli cevabı verir. Ama kandırıldığını hiç sanmıyorum :)

EDİT: Profilime mesaj atman hiç hoş olmadı, mesajını sildim. Böyle her yere mesaj atmana gerek yok bekle biraz bilenler cevabı verir.

Ya kardeşim yeter ya ALLAH ALLAH profilime 3 kere mesaj attın siliyorum tekrar atıyorsun gerekli cevabı verdim ben mod falan değilim bilgim yok diyorum hâlâ mesaj atıyorsun!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Eylül 2014
  14. Prophecy

Prophecy User

Rahatsız ediyorsa şikayet et

15. Yok adam foruma yeni giriyor pek bilgisi yok belli ki ama bir kere daha yaparsa şikayet edecem

16. AMACIM SİZLERİ RAHATSIZ ETMEK DEĞİLDİ KARDEŞLERİM CEVAP YAZINIZI GÖREMEDİĞİM İÇİN TEKRAR YAZDIM. SONUÇTA FORUMDA ACEMİYİM. SİZ İSE KUMANDAN SEVİYESİNE ÇIKMIŞSINIZ BİRŞEYLER BİLİYORDUR DİYE DÜŞÜNDÜM...
    BU ARADA EN SON BURAYA 7-8 YIL ÖNCE GİRMİŞTİM FORUM ÇOK DEĞİŞMİŞ HENÜZ ALIŞAMADIM.. SAYGILAR.

17. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Sorunuzun cevabı evet satın aldığınızda otomatik olarak geminize gelir başka bir işleme gerek yoktur

Bilgilendirme: Büyük harfle yazmak forumda bağırmak anlamına gelir ve forumda büyük harfle yazmak yasaktır ban alırsınız

Bilgilendirme 2: Üyelerin profiline rahatsız edici mesajlar yazmayınız Aksi halde ban alırsınız

iyi forumlar

18. Teşekkürler vermiş olduğunuz cevap için. saygılar.

19. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

rica ederim

iyi forumlar

20. BİRŞEY DAHA SORABİLİRMİ
    pardon hocam birşey daha sorabilirmiyim. biraz önce ödül kazandınız diye bir bildiri aldım 10 puan yazıyordu bu nedir. tşkler. ayrıca bu kampanyadan istediğimiz kadar alabilirmiyiz. tşkler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.