Sadece Alpha kapısı yaparak gelişmek ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve superdejavu tarafından 13 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,
    Şuan rahat yapabildiğim tek kapı alpha :)
    2 saatte bitiyor o bile uzun çünkü kristallonları kaçarak kesmek zorundayım.
    Gemi goli tasarım yok 8 iris var. 13 Argedeyim şuan. Diroit tasarımım yok.
    Full lf3 bo2 elit hız var. x1 le kesiyorum elit mermi fazla yok.8 level pet var kamikaze 2 var.
    Sürekli gg yapıp kapıdan uri kasarak gelişebilir miyim ?
    Saçma bir yöntem gibi geldi ama belki başka tavsiyeleriniz olabilir :)
    Şimdi gelip bana zeta falan yap demeyin bence yapamam zor yani :D
    Bu hesapla hangi kapıları yapabilirim sizce ?
    Vereceğiniz yanıtlar için şimdiden teşekkürler,iyi forumlar :)

2. uzayl80

uzayl80 User

gg için paladium toplayabilirsin kardesim 150 pala 15 gg denk gelir alpadan önemli zeta kapısı var ona gir ordan havocları fulle kazerin verdiği hasarı artır ama kapıyıda x2 gününde bitir 2 tane havoc alırsın öle dandik kapılar cephane kasmak için kulanılan kapılardır alpha beta kapıları

3. biraz zorlanarak tüm kapıları yaparsın yapamam diye bir şey yok 6-7 sene önce ne arge vardı ne pet kami vardı ne lf4 ve biz kapıları a.b.g. yapıyorduk dediğin gibi alfa kolay bitiyordu beta az gamada cok zorlanarak yapıyorduk

zeta demişsin zetayı yaparsın o gemi ile sıkıntı olmaz biraz zorlanırsın özellikle o son bölümde

kapılarla gelişirsin ama cok şanslı olmalısın :)

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Zeta kapısını gözünüzde çok büyütmeyin Alfa kapısından biraz daha zor olabilir ama verdiği ödüller ile kolaylıkla gelişebilirsiniz.

Biraz daha uridium kasıp kamikaze 3 almanızı tavsiye ederim. Vip üyeliğiniz varsa kamikaze 3 ile rahatlıkla bitirebilirsiniz zeta kapısını.

Keyifli forumlar dilerim.

5. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim dikkate alacağım :)
    Benimde sıkıntım orda zaten yapabilecek seviyede miyim tam olarak bilmiyorum.
    Şuan 80 k uri var alpha bitti ödülü almadım daha (protegitleri kesmedik bilerek orda bıraktım) 100 k urim var cepte şuan 1 aylık vip yeni aldım.

Peki sizlere 1 sorum daha var pala toplayarak ne kadar sürede açabilirim zeta yı ?

6. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Geminizin özelliklerine göre zetayı çok zorlanmadan yapabilirsiniz. Hele ki kamikaze 3 varsa rahatlıkla yaparsınız emin olun.

Paladyum toplamanıza göre değişir, hızlı toplarsanız hızlı açarsınız. :)

Keyifli forumlar dilerim.

7. Herkese çok teşekkürler :) Öncelikle pala toplayıp zeta açmaya çalışacağım elimde hazır uri varken kami ye basacağım onuda. Peki bir sorum var şimdi kami 2 yi aldım ben 18 bin uri ye (kaçtı tam hatırlamıyorum) kami3 alacağım ya kami 2 çöp oluyor dimi gitti 18 bin uri :D

8. uzayl80

uzayl80 User

abiii sen kapıyı yap kulanma havocları almaya bak diyorum yok yani zetayı beyenmedinse şu kapılarıda deneyebilirsin elindeki lazerlerin vermiş oldugu hasarı artır önce havoclarla argenin kalın sıkmasını tamamla buda 24 arge 21 argeylede yapılırda pek farketmiyo elindeki urinide argede kulan palayla gg kapısı 1500 civarı olsun elinde rahatacarsun zetayu
    epsilon x2 gününde lf4 kesin geliyo
    kappa herkül ve lf4 veriyo
    hades kapısı guruplara gir lf4 :D:D:D

9. Eyvallah sağol :D:D

10. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Kullandığınız ana geminizde kamikaze 3 takılıyken, farklı bir geminizde kamikaze 2 yi kullanabilirsiniz isterseniz.

Keyifli forumlar.

11. keskinniyo

keskinniyo User

Kardeş zetayı çok büyütme gözünde alphaya denk bi kapıdır bence rahat yaparsın onuda.

12. petlerin hangi seviyede hangi modüllerin açıldığı kaç hasar verdiği falan gibi tablo var mı acaba

13. uzayl80

uzayl80 User

var var bi pet adiye arat forumu link atacam oda yasak elin yorulmasın sen arat forumu petle ilgili geniş kapsamlı konular var

14. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Buradaki konuda pet hakkında tüm istediğiniz bilgilere ulaşabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

15. kirikdis1

kirikdis1 User

zeta alpha dan kolay bence

16. bende 8 irisim sadece 10 lf4 üm var gerisi lf3 ve zeta yı petsiz x1 le şakır şakır yapıyom hiç de zorlanmıyom. alpha beta gama gibi kapıları full oyuncular x4 cephane için yapar; gelişme aşamasındaki birinin bu kapıları yapması mantıklı değil. zetadan gelen günlük dosyası ve ganimet anahtarları gelişimi hızlandırır. ama yinede sen bilin :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.