Sadece Apis için Zeus gününü beklemek avantajlı mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •яє∂•вαяση•60™ tarafından 17 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar bugün şansıma apocalypse sandığından direk zeus droidi çıktı :) Elimde 160 tane anahtar var ve sadece apise ihtiyacım var şuan. Zeus gününü beklemenin herhangi bir avantajı var mı apis parçası için. İhtimal artıyor mu?

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Herhangi bir şans artışı apis parçası için zeus günüyle alakası yoktur.Normal günlerde açabilirsiniz ama yerinizde olsam mantıken Zeus günü olmayan günlerde açarım çünkü zaten Zeus diroidini tam olarak bulduysanız zeus gününde açarsanız apis parçası yerine zeus parçası çıkabilir mantıken o yüzden normal günlerde açmanız bana daha mantıklı gibi geldi.Bu arada Zeusunuz hayırlı olsun^^

İyi forumlar.

3. Çok teşekkür ederim ben de aynı mantıkla düşündüm :D gidip açayım şunları, konu kilitlenebilir.

4. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

:D güldürme beni bea zeus gününde apis parçası daha çok çıkıyor.

5. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Gerekli cevap verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar,iyi oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.