sağlam nasıl olurum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve emirdurbak tarafından 15 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. emirdurbak

emirdurbak User

15 lwl goliyim 1 lf4 ful lf3 ful bo 2 var 17 argeyim pet 8 lwl 106 k uri var modül indirime girince modül alcam 1 hercules 1 havoc var çarı nasıl nerde kasmalıyım bu palladum nasıl toplucam x5 haritasına gittim mayın vardı öldüm palladıum topluyamadım başka yolla nasıl girebilirim oraya ve bundan sonra çara neler yapmalıyım bu arada 7 tane daha arge dağıtma şeyim var ama sepromdan dolayı dağıtamıoyrum seprom biriksin 24 arge olcam sağlam olmak için bana yol gösterirseniz sevinirim

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

zaman ister emek ister zahmetlidir oyle birden olunmuyor, kasilmaya devam kolay gorevleri yapin, eski haritalar ideal kutuda toplayin halka diroiti ile vurus az ama kalkan guclenir,zeta yapicaniz ,sonra kutularida helix te acin.zamanla gelistirmeleri yapin 2 cumada bir :)isiniz zor ama keyifli kolay glsin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.