Sahip Olmadığım Geminin Tasarımı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve sametonur1905 tarafından 1 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Başlıkta yazan durumda tasarımı satın alabiliyor muyum ? Yani önce tasarımı satın alıp sonra gemiye sahip olursam o tasarımı kullanabilir miyim yada böyle bir şey mümkün mü ?

2. Olur. Gemiyi alınca tasarım görünür.

3. Peki aegis elite almayı düşünüyorum şuan aegisim yok. Soruyu bu yüzden sordum ama aegis elite açıklamasında kalkan tamirini %20 ve dp tamirini %10 azaltır yazıyor. Bu tasarım sence gerekli mi dezavantajları avantajlarından çok gibi geldi bana.

4. Tasarıma uridium vermeyi düşünmüyorsundur umarım. Aegis elite'ı kesinlikle almanı tavsiye ederim. Zira aegis iken hasar desteğine çok ihtiyacın olacak.

5. Düşünüyorum çünkü %50 indirimle alacağım. 100k'ya yani. Credi ile alırsam 250 milyon gibi bir crediye denk geliyor ve oyuna yeni başladım, daha 250 milyon değil 50 milyonu bir arada görmedim. İrislerimi almam gerekiyor ihaleden yani para oraya gidecek.

6. Dostum ilerki zamanlarda o yüz bin uridium için saatlerce kutu toplamak zorunda kalabilirsin. Bence harcama, arge sana daha faydalı olacaktır.

7. Her yorum yapana haklısın tamam öyle yapacağım diyorum. Kafam allak bullak oldu. Keşke tek bir doğru olsada bende onu uygulayıp rahatlasam :D Şimdi senin bu söylediğinde çok doğru geldi, 100bin uri katlayıcıyla birlikte 15 saatte felan toplanıyor. Az bir süre değil, ama gelişmek içinde o gemiye ihtiyacım var gibi geliyor. Tasarımlar indirimdeyken alayım demiştim. Neyse yine vazgeçtim o zaman. Cidden o kadar kararsızım ki anlatılmaz yaşanır. Fikrin için teşekkürler, konu kilitlenebilir.

8. Konu kitlenmeden evvel kısa bir cevap vereyim; aegis elite tasarımı gelişmende pek katkı sağlamaz, o uridium ile kapı yapıp temelini sağlamlaştırabilirsin. Tasarımlara uridium harcanmasına sonuna kadar karşıyım ! :D

sametonur1905 bunu beğendi.
  9. Aegis Elite tasarımı kullandığın yeteneğin kullanıldığın anki süresini uzatır veya kısaltır.

Eğer sürekli katlayıcın olacaksa istediğini al gitsin.

10. Yani indirimin gelmesinin amacı kullanıcılara kolaylık sağlamak değil mi? Sen ne istiyorsan onu yap ama bence o uridiumu sakla, aegis indirime girince 100k uriye onu alırsın, zaten aegis alınca kolay kasılacaksın, kolay credi kasarsın hem 5 bin kargosu var her gün 5k promerium gönderip gemine satarak, yüksek meblağlar elde edebilirsin, uridium ile tasarım almak gereksiz bence, ama uridium ile gemi, iris, lf3, jeneratör gibi şeyleri alabilirsin, acıma bunlara uridiumu.

11. Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkürler.

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.