Bug / Oyun hatasi Şaibeli Açık Artırma :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Fid£lCastro tarafından 3 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Açık Artırmada problem var mı yok mu ?

Anketin kapanma tarihi 10 Nisan 2019.
  1. Var

100,0%
  2. Yok

oy sayısı 0
    0,0%
  3. 1 milyarlar milyon sen bu parayı naptın ?

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Açık Artırmada ilginç ilginç adamlarda şüpheli crediler dönüyor arkadaş giriyorum oyuna uğraş didin elde var sıfır eee Açık Artırmadan uygun crediye bişiler alalım diyoruz oda olmuyor dönelim işin özüne şüpheli/şaibeli dememin sebebini görsellerle açıklayayım hepsinin belgesi var :)

Görsel 1 Günlük Açık Artırma Geçmiş
    [Görsel 1]

Şimdi dikkat ederseniz &&&&& Denen Arkadaş Aegis Veteran/Citadel/Spearhead Veteran Gemilerini almış Credi var alıyor diyebilirsiniz. 3 gemiyede ayrı ayrı 160.123.654 credi basmış 480milyon credi yapar toplamda 112 saatlik oyuncu bu parayı yapamaz geçelim 112 saatlik oyuncu 18lwl de olamaz hiç mi uyumadın kardeşim.

Görsel 2 &&&&
    [Görsel 2]

Görsel 3 Haftalık Açık Artırma Geçmiş
    [Görsel 3]

Teyyy Credilere bak arkadaş 1 milyarlar milyon sen bu parayı naptın
    Sentinel i alan arkadaş $$$$$ 705.050.000 credi vermiş helal be 82 saate güzel iş
    Solace yi alan arkadaş ##### 995.070.000 credi vermiş 99 saatlik oyuncu
    Venom u alan arkadaş ******* 900.000.000 credi vermiş 163 saatlik oyuncu

Görsel 4
    [Görsel 4]
    Görsel 5
    [Görsel 5]
    Görsel 6
    [Görsel 6]

yaw görseller gözükmüyor bende sağ tıklayıp Resmi yeni sekmede aç derseniz görebilirsiniz görselleri

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Nisan 2019
  2. hocam klanı olabilir bu durumda klanda uzun suredir bkeleyen bi hesapa 250 m krediyi sürekli larak ataibliyrsun 1 ay durması yeterli klanda insanlar bu aralar yuzuksuz gemi yapmaya calısıyorlar muhabbet o olabilir yani oyunda :D kredi hilesi diye bişey olmadıgına göre botala kassa bile imkansız 900 m krediyi 82 saatte kasması tek acıklaması dedim klandır

3. valla benimde aklımdan geçen o oldu ama arkadaş bu nasıl klandır bide bu dün için geçerli değil ki 1-2 haftadır tekrar oynamaya başladım açık artırmadan Aegis Elit alma niyetindeyim ben 100m credi 100binde uri kastım görew galaksi kapısı falan derken adamlarda dönen crediye bak gerçekten bunun bi kontrol edilmesi gerekiyor 1 günlük bi durum değil 2 haftadır böyle

4. HSWCloud

HSWCloud User

klandan almıştır bug vb. değil yani, bug olsa daha çok basarlardı emin ol.
    normal..

5. hocam :D bızım bi arkadasta eski bi hesap olduug için 74 milyar kredi var %5 acıcldıgı zaman acılan yan charları fulluyor :D

6. klan konusu gerçekten mantıklı geliyor ama arkadaşlar ***** 112 saatlik oyuncu nasıl oluyorda 18 seviye olmuş bu adam 112 saate hiçmi uyumadı hiçmi güneş görmedi bu arkadaş

:D söyle bari bizim gibi fukaralara bir el atsın bağış mağış

Son düzenlenen: 3 Nisan 2019
  7. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Öncelikle burada kimse hakkında ithamda bulunarak o kişileri zan altında bırakmak istemeyiz, bu nedenle mesajınızdaki görsellere tarafımca müdahale edilmiştir. Diğer arkadaşlarımızın da belirttiği gibi klan üzerinden o hesaba credi aktarımı yapılmış olabilir, yoksa düşündüğünüz gibi açık arttırma veya credi ile ilgili bir sorun söz konusu değildir.

Ayrıca forum kuralları gereği peş peşe 1 den fazla mesaj atmak yasaktır, lütfen cevaplarınızı aynı mesaj içerisinde yazmaya özen gösterin.

İyi forumlar.

8. eyw sizde belirttiğim duruma bir el atarsanız iyi olur sonuçta bizde burada eğlenmeye çalışıyoruz tat kaçırıyor bu olaylar ve 112 saate 18 seviye olmuş birinden bahsediyorum.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  9. HSWCloud

HSWCloud User

plutus deneylerinde x-1 haritasındaki kapıdan baya bi tp geliyordu ordan kasmıştır

10. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Şöyle basit bir hesap yapalım dilerseniz, 18 seviye olmak için gerekli Tecrübe Puanı 655.360.000'dır. Pazar günü klanca yada grupça yapılacak bir Hades Kapısı ise yaklaşık 20.000.000 Tecrübe puanı vermektedir. Bu da demektir ki 30 adet Hades Kapısı yapan bir pilot rahatlıkla 18 seviye olabilir. Burada da gördüğünüz gibi olası bir çok ihtimal vardır, bu nedenle kimseyi zan altında bırakacak paylaşımlar yapmayalım. Ayrıca oyunda bahsettiğiniz gibi herhangi bir problem bulunmamaktadır, içiniz rahat olsun bu konuda.

İyi forumlar.

11. eyw çok güzel açıkladın şimdi bir phoenix alıp hades kapısına gideceğim teşekkürler herkese iyi oyunlar konuyuda kilitleyebilirseniz size zahmet

12. .maxpayne

.maxpayne User

netice alamadın sonuçta

13. ya önemli olan netice almak değildi sonuçta geçmiş gitmiş olay sadece bana mı abes geliyor dedim bi foruma yazayım öğrendim ki sadece bana abes geliyomuş bu durum :D

14. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.