Şaibeli Kapatma.s

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *kafes* tarafından 6 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *kafes*

*kafes* User

merhaba sayın modum veya adminim pazartesi günü bizim hesabımız 7 gün kapatıldı ve kanıt olarak alttaki resim gösterildi nezamandan beri darkorbit dışındaki sitelerdeki kanıtlarla banlama yapılıyor. bu şekilde bir resime ban atılabiliyorsa şaibe vardır ozaman herkes sevmediği bir oyuncunun nikini vs vs yazar satılık diye liste yapar şikayet eder banlattırırdı. Madem sosyal paylaşım siteleri bu şekilde takip ediliyor ve ceza veriliyor satış siteleri olarak sahibinden,gittigidiyor gibi sitelerde devamlı hesaplar satılıyor bu verilmiş cezanın kesinlikle yanlış olduğunu ve bize kasıtlı yapıldğını düşünüyorum ve bu düşüncelerimi supporta yazdım ama ne yazıkki hiç cevap verilmiyor lütfen siz bir şekilde buna bir cevap verin.Görmüş olduğunuz gibi resimi çeken kişnin arkadaşları arasında darkorbit ***** ****** gibi şeyler satan kişiler var ben devamlı her hafta oyuna para yatırdığım halde bu tür kişilerin asılsız bu fotoğrafları tarafından hesabım banlanıyor.[​IMG]

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2014
  2. Merhaba ,

Bir tek resime göre işlem yapıldığını düşünmüyorum. Orada hesapla ilgili yazılmış olan bilgilerin doğruluğu kontrol edilmiştir.

Eğer hesapla bir ilgisi olmayan birisi hesapla ilgili bu kadar detaylı bilgiyi bilmesine imkan yok. Support bilgileri kontrol etmiş ve doğruluğu kesinleşince gerekeni yapmıştır diye düşünüyorum.

Ayrıca forum üzerinde bizlerin yapabileceği hiç birşey yok çünkü bizler forum kısmında yetkiliyiz. Oyuna müdahale etme veya hesap inceleme gibi bir yetkimiz yoktur.

NOT : Resimi editlemem gerekti

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.