saimon x-2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -MÜHENDİSBEY- tarafından 26 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunu çok veyiyom ama x2 hritasına saimon koysalar daha cok svecem yada x 3 dede düşmen gelince küçük haritada gözüksün lütfeeennnn :)

2. Böyle isteyince istediğini vermezler ki :)

3. bende biliyom vermiycekler bizimki bi umut ne edem zati klandanda para alamıyoz bu sınırlama yüzünden :)

4. Merhaba ,

İlk olarak bu şekilde pek bir etkisi olacağını sanmıyorum. Konuya gelirsek npc'lerin belli haritaları var ve ben bildim bu şekilde devam ediyor.

I ) Üyelerin Oylarını belirte bilmeleri için , Bu bölüme açılan Konulara Anket eklenmesi artık şarttır. ( Anket Eklemeyi Bilmiyorsanız ;İnceleyiniz )

Bu Bölüme Anketsiz açılan Konulara , Anket Eklenmesi için 24 Saat süre verilecek , 24 Saat içerisinde Anket ekleme işlemi yapılmaz ise , Konu Kilitlenerek Arşive Kaldırılacaktır.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

aynen bir konu acsaniz paket yaratik seklinde:D bugun 100 yaratik kesicem ona gore paket alicam vs vs :D artik kasilmak icin paket sart oldu buna uygun haritada lazim kimse rahatsiz etmesin :D

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Anket eklenmeyen konular 24 sonra yayından kaldırılmaktadır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.