Saldırı eşiği devrim !!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »»ŚΣΓĐΣΠ-ĢΣCTİ«« tarafından 14 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Saldiri eşiği gelmeli mi?

1. Evet gelmeli!

oy sayısı 3
    25,0%
  2. Hayır gelmemeli!

oy sayısı 9
    75,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese merhaba yeni bir fikir düşündüm bunun sebebi artık yeni oyuncu yetişmemesi olarak düşünüyorum şuan oyunun sıralamasındaki klanlari oluşturan oyuncuların gemisi full ve genel olarak fulla yakın aynı zamanda bu oyuncular eski oyuncular yeni oyuncu yetişmemesinin sebebide yeni oyuncuları ezmemiz ( özellikle eski haritada atılan baskınlarda)

Saldırı eşiği ne anlama geliyor?
    Saldırı eşiği oyuncuların birbirine sıkmasını veya sıkamamasını sağlıyan sistem

3 ADET saldırı eşiğimiz var 1-11 level arasındakiler 12-15 level arasındakiler 16 level ve üzeri
    1-11 levelleri arası Birbirlerine ateş edebilir
    12-15
    levelleri arası Birbirlerine ateş edebilir
    16+ üstü leveller Birbirlerine ateş edebilir

Böylelikle 22 level olan bir oyuncu 14 level veya 13 level veya 8 level olan irisi bile lf3 ü bile full olmayan oyuncuya ateş edemeyecek ''LAKİN BİR ŞARTLA''

İLK DÜŞÜK SEVİYE OYUNCU SIKMAMAK KOŞULUYLA

Nedir bu şart eğerki önce ateş eden düşük levelse yani 14 level olan bir oyuncu 22 level olan bir oyuncuya sıkabilir 14 level olan oyuncu 22 level oyuncuğa sıktığında 15 olan (12-15 level) saldırı eşiği 16+ sistemine çıkar yani 22 level olan kişi ona sıkabilir patlayana kadarda eşiği 16+ olarak kalır patladığında tekrardan düzelir

Bu sayede herkes kendine denk rakiplerle savaşacak 13 level yeni olmuş x-7 de kris dönen kişiye onu gözü kapalı ctrl ye basıp kesebilecek bir gemi ateş edemeyecek
    Olumlu ve olumsuz görüşleriniz için teşekkürler

2. Bu durumun levele göre denge sağlayacağını zannetmiyorum.

Çünkü 17 levelken full+full idim.Ya da 20 levele gelmiş ama fullenememiş oyuncular var.Örnekler çoğaltılabilir.

Ekipman düzeyine göre olabilir , belki o zaman işe yarar ama ne kadar hoş görülür bilinmez.

Çoğu kişi karşı gelecek , ama benim oyum olumlu.

3. oyum olumsuz lvl ler ne vuruşu etkiler nede dp ve kalkanı İtem varsa arge leriniz sağlam ise isterseniz 1 lvl olun fark etmez yani lvl farkı değil item ve oyunculuk farkı önemli argeler lvl lere göre açılmıyor dosya sayısına göre açılıyor kapılarda öyle Ne kadar GG o kadar kapı :))o dediğiniz yapılırsa kesecek adam bulunmaz ve görev yapılmaz şu halde bile herkes full zor görev yapılıyor yeni gelen oyunculara bir Hoş geldiniz demek lazım :)) Çünkü bizlerde kesile keslie kesmeyi öğrendik

4. usta hırsız 0 dan hesab açtığını varsay sadece uri çekerek zeta ve kappa yap herkül ve havocunu fullediğinde en az 18 level olacaksin merak etme :)

5. Biliyorum zaten misal olarak söyledim yani yeni gelenlerin fullenmesi artık zor değil o yüzden Eşikten kimse atlamasın :)) patlasın Askerlikte de yeni gelene bir hoşgeldin torun derler :))Biz artk üst devreyiz gelen lerde kasılsın ne yapalım artık geliştrisin kendini kesile kesile kesmeyide öğrenirler biz bizi kesenlere birşey demedik

6. jessejames

jessejames User

Ben olumlu baktım konuya.Adam geliyo 70k 70k kesip gidiyor.Ema kamufle yapsanız gene buluyor kesiyor.Zamanında haksız kasılmış arkadaşlara iyi ceza olur bence.Bence 1 den 16 ya kadar ve 16 dan sonrası şeklinde olsun neticede oyun savaş oyunu 13 level bir adam eski basmaya gidemesse ne yapsın yennimi bassın :D

7. Hocam bu tür yenilikler yapılmaz.
    Adamlar zaten bu oyundan para kazanmaya çalışıyor.
    Maksatları bu düşük oyuncularında oyuna nakit harcamaları.
    Bunlar boşuna örnekler bunların hiçbiri yapılmaz.

darko_pro1 bunu beğendi.
  8. darko_pro1

darko_pro1 User

Oyuna yeni katılan oyuncuların gelişmesi için iyi olmuş ama diğer yandan düşman kesme görevi olunca ben eskiyi basarım mecburen gemi full değil.

Bu konuda oy kullanamıyacam.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.