saldırın ıptal oldu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MЯ.ЧΛSØ55™ΓØMΔ tarafından 8 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba sayın forum admınlerı
    bugun oyuna gırdım bı kac gorev bıtrdım yaratıkları duzgn kestım ama su anda hangı yaratıga tıklasam ve saldırı gırısımınde bulunsam saldırın ıptal oldu dıyor ne den acaba yadımcı olabılırsenız sevınırım
    ıyı forumlar..

yardımcı olabılecek kımse yokmu oyun oynayamıyorum su anda

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ocak 2016
  2. Aliens

Aliens User

Lazer cephaneniz var mı? Bitti ise ateş etmez. Gemi de lazer takılı mı ve seçtiğiniz lazer cephane türü elinizde mevcut mu kontrol ediniz. İyi forumlar...

3. ynn onc aran sonra oyuna girdim rsb krıştıramıyorum Saldırı iptal oluyor lazerleri mause ile değiştiriyorum :D

4. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Diğer konfigürasyonunuz boş ise ve siz o konfigürasyona geçmişseniz bu uyarıyı alabilirsiniz.Lazer cephaneniz otomatik geçişli değilse lazer cephaneniz bitmiş olabilir.Eğer bunlar düzgün ise çerezlerinizi ve tarayıcı önbelleğini silip tekrar deneyiniz.
    Çerezleri silmek için buradan bilgi alabilirsiniz.

Keyifli forumlar.

5. ghnengn

ghnengn User

oyun ekranındaki ayarlardan saldırıyı çift tıklama ile başlat ve slot menusunden saldırıyı baslat seceneklerını ıptal edebilirsin

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bence x1 aldi duzeldi onun oyunu :D geri donmuyor biz hala yardimci olalim diye urasiyoz:D

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Forumda kurallar gereği alt alta yazmanız uygun değildir.

Konu çözüme kavuştuysa kilitleyebiliriz

Keyifli Forumlar.

8. merak etme x1 lık bı iş degıl bu gemı full ama ne oldu bılmıoyurm duzelttım tekrardan

yardımcı olan herkese tesekkur ederım :)
    iyi forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Ocak 2016
  9. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Forum kuralları gereği alt alta yazmamanız gerekmektedir.Lütfen dikkat ediniz.Konuya gerekli cevap verildiğinden kitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.