Saldırıya Koruma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve EdepYaHu tarafından 8 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. EdepYaHu

EdepYaHu User

Merhaba
    Kendii haritamın portallarında düşman oyuncuya sıkıyorum saldırıya koruma diyor. Örneğin mars haritasındayız (bende marslıyım ) venüslü adam marslı bir adama sıkıyor bende venüslüye sıkıym diyorum adam lazer sıktığı halde portaldaysak saldırıya koruma diyor. Portalda yaratığa sıksam saldırıya koruma diyor bu nasıl birşeydir böyle yetkili arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

2. Bütün düşman haritalarında dış şirket oyuncularına portta ssaldırılmıyor Tabi bu bi süre için geçerli sanırım Bugün 2.6 sap üst portta yaklaşık 30 sn boyunca saldırı almadım Sonra lazer yağmuruna tutuldum :D

3. şimdi onu ben biraz çözdüm senin koruman olduğundan sen sıkamıyorsun :D git saimon falan sık koruman kalkar öyle düşmana sıkabilirsin bu özellik yeni geldi sayılır zaten birazda ilginç :) sonuçta düşman oyuncu düşman haritada korumalı olabiliyor gibi ama aslında sıkan kişinin koruması olduğundan ötürü hasar almıyor.

4. Hiç güzel olmamış bence adamlar sıkınca daha çok adam kesiyodum :D

5. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Bu sorun rapora eklenmiş olup ve teknik ekiplere bildirilmiştir.

Keyifli Forunlar.

6. geç olsun güç olmasın :)

7. Merhaba ,

Arkadaşlar konuyla ilgili bize ulaşan bilgi olmadığı için geri bildirimler incelenip gerekli yere iletildi. Şayet yeni bir düzenleme ise bilgisi gelir. Yok eğer oyunla ilgili bir sıkıntıysa en kısa zamanda düzeltilir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.