Bug / Oyun hatasi Saldırıya Korumalı Bölge Hatası,

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ŞahFD tarafından 12 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ŞahFD

ŞahFD User

Oyun hatalarından gına geldi artık sinir krizi geçireceğim, uzun süredir oyunda saldırıya korumalı bölgelerde bir bug mevcut,

Bazı oyuncular, saldırıya korumalı bölgede olsanız dahi size saldırabiliyor,

Saldırıya korumalı bölgedeyim diye, güvenip, alışveirş, dükkanda dolaşırken, oyun sekmesine bir bakıyorum, patlamışım,

Portalden atlıyorum normalde saldırıya korumalı bölge olması gerekirken, yine bir bakmışım, patlamışım,

Bıktım artık bu oyunun hatalarından :mad:

2. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Düşman haritlarında portalda saldırıyı koruma olayı sadece bir süreliğine mevcuttur bildiğim kadarıyla. Süre geçtikten sonra o haritanın düşmanı sayıldığınız için saldırıyı koruma kalkar. Başka bir şekilde saldırıyı koruma problemi bilinmemektedir, farklı şekildeyse resimlerle beraber izah etmeniz durumu daha iyi anlamamı sağlayacaktır.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. ŞahFD

ŞahFD User

Kendi şirket haritalarımızda'da şuanda bir skb bugu bulunmakta, düşman haritalarındaki skbnin bir süre sonra kaybolduğunu biliyorum, bahsettiğim problem, kendi haritalarımızdaki skblerde,

Bazı oyuncular, bu skbli portlarda size saldırabiliyorlar,

Geçmişe dönük size, kanıt, bilgi resim atamam, fakat bu olay tam 10-15 defadır başıma geldi,

Bir kere değil 2 kere değil, tam 10 kere, zaten bir şeyi 10 kere yaşadıysam bir 'BUG' olduğuna kanı varıp bu konuyu açtım,

Yeni geliştirme sisteminin oyuna dahil edilmesiyle birlikte geldi,

Belki bazı arkadaşlarda yaşamıştır bu sorunu, gerekli yerlere iletirseniz sevinirim. Oyunda genel olarak bir skb problemi mevcut.

4. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Probleminize yönelik durumu raporlarıma ekledim, bu problemi tekrar yaşadığınız vakit videosuyla beraber support'a bildirmenizi rica edeceğim. Teknik bir sorun gibi gözüküyor.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve ŞahFD bunu beğendi.