Bug / Oyun hatasi Saldırıya korumalı bölge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve X_►z™ImmoЯTaL™__▼~Я₮ tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. de6 da oynuyorum.8 iris 1 havoç full lf3 bo2 elit hız 7level petim enforcer goliathım var.6-7 kere öyle patladım.Kapıdan atlıyorum 4-1den 1-4 e.Sonra bakıyorum düşman gemileri var ve bir bakıyorum adamlar bana dalıyor nasıl oluyor bilmiyorum saldırıya korumalı bölgede patlatıp duruyorlar.eskiden atlayınca mapın ortasın atıyordu bırakma sebebimdi şimdi gene bırakacağım böyle oyunun ben bu nedir lan böyle olucaksa kaldırın bari güvenip durmayalım portalda her zaman olmuyor arada oluyor böyle.Herhangi bi npc de dalmıyor zaten direk atlıyorum kapıdan 1-4 teyim ve bom .irisleri daha yeni tamir ettirdim sorun tamirat kuponuda değil adam bana dalıyor 1-7 den 1-5 e geçiyorum sonra tekrar 1-7 ye geçiyorum gene dalıyor adam

2. Merhaba ,

Hangi şirkette oynuyorsunuz ve ayrıca portaldan atlar atlamaz mı oluyor yoksa atlama yaparken mouse ile haritada gezer gibi hareket yapıyor musunuz ? Siz karşıya geçtiğinizi görene kadar karşı taraftakiler sizi görebiliyor ve eğer hareket ederek portaldan biraz açılıyorsanız bu durum olabilir.

İyi forumlar.

3. mmo da oynuyorum yani kendi haritalarımdayım.adam beni kovalıyor 1-7den 1-5 atlıyorum sonra atladığım gibi tekrar 1-7ye geçiyorum eski bi alışkanlık ondan sonra adam biraz bekliyor ve tekrar saldırıyor.Sonra 4-1den 1-4 e geçtim o görev istasyonu varya orda 2 düşman vardı ve üstümde nicht -angriffs-zone yazarken birden saldırıya uğradım sorun bendemi diye çerezleri falan sildim şimdi öyle olduğu zaman bidaha atlamıyorum 1-7den 1-5 atlayıp bekliyorum sonra atlıyorum sorun kalmadı dünde kalkan sorunu vardı düzeldi belkide buda düzelmiştir neyse sağol genede sen

4. Merhaba,

Sorun düzeldiğine göre konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.