Öneri Saldırıya korumalı bölge

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TufanGuzel tarafından 28 Haziran 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Güzel Öneri

1. Evet

oy sayısı 2
    100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TufanGuzel

TufanGuzel User

Önerim şu;
    Haritaların belli bir alanı pve bölümü olsun yani burada hiç bir oyuncu saldırı gerçekleştiremesin.
    Lakin saldırı sadece şu şekilde olabilir pve bölümü hariç başlamış bir saldırı pve bölümüne girdiğinde devam etmeli bu şekilde bir biri ile savaşan oyuncular kaçamayacak ama oyuna yeni başlamış oyuncular defalarca tek salvoda ölüp oyundan tiksinip oyunu bırakmayacaklar. Benim aklıma bu geldi farklı düşünceleri olan arkadaşlar konu altına yazıp güzel bir fikir havuzu oluşturabiliriz. Konumuzu ne kadar dikkate alırlar bilemiyorum ama. Buna benzer bir güncelleme oyunu daha da canlandıracaktır.

2. Merhaba öneriniz kulağa aşina geliyor fakat ;

Bu haritada botçular daha çok bulunacaktır ve size yine kasılma ortamı kalmayacaktır .

3. TufanGuzel

TufanGuzel User

Evet botçular sıkıntı. Ama rast gele bir sistem yapabilirler. Tabi buradan konuşmak bizim için kolay ama bu tarz şeylerin olması gerekir gibi geliyor bana. Her resetten sonra haritada ki 5/1 kadarı falan pve bölümü olabilir sistem bu alanı resetten sonra rast gele bir alan olan seçer sürekli değişen bir sistemede bot kodlarlarsa yuh derim artık.

4. Evet daha rahat kullanırlar o pve sisteminin gelmesi için oyunun 2008 versiyonu tarama sistemini 2017 versiyonuna yükseltmesi gerekir üstüne düşmedikleri için bu yüzden daha çok bot var :)

5. TufanGuzel

TufanGuzel User

Aslında pek kutu toplayan birisi olmadığım için şuan için botçular beni pek rahatsız etmiyor. Baktım kasamıyorum o zaman mecburiyetten kutu topluyorum. Yoksa tallon kesmek daha hoşuma gidiyor ama 700k kalkan + 300k darbe puanı ile 3 salvoda patlayınca portalın dibinde tallon kesiyoruz birde düşman gelince ema atmasam portaldan atlama sürem yetmiyor bile o derece :)

6. Ben onun için 1 hafta kapı döndüm :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.