samimi olalım :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KİNG_SONER_FB tarafından 24 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. samimi olmak gerekirse siz bu kutu botcularını banlamıycaksınız gibime gelyo sistem felan geliştiryoz banladık banlıycaz biraz korkutmaca gibi gelyo siz ne diyosunuz bu konuya modum samimi olalım :D

2. Geçmişte de bize inanmayanlar oldu fakat geç olsa da bir çok hesap süresiz kapatıldı. Biz forum ekibi olarak elimizden geleni yapıyoruz. Tespit ettiğimiz illegal program veya açıkları merkeze rapor olarak yolluyoruz. Hak eden er yada geç cezasını bulacaktır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2015
  3. Maqa67

Maqa67 User

Bir kaç hesapmı süresiz banlandı? çok gülünç milyonlarnan insan bot kullanıyor siz 1 kaç hesap diyorsunuz ya. Botçuları Görüpte banlamayanın Allah BİN BELASINI VERSİN !! Bu kadar iyi günler.

KİNG_SONER_FB ve __LANETLİ__ bunu beğendi.
  4. kıyamyolar adamlr katlayici alip para kazandryo diye botu kaldrsalr uri cekcek millt daha cok kazancaklr haberleri yok mesela ben uri cekmk istyrm ama benm 70 lira verip cekcgm 150 bin uriyi adam pvp ye bota atyo katlayci alip 1 günde kasyo cok mantksz

Maqa67 bunu beğendi.
  5. Merhabalar

Kıyamet modumuzun dediği gibi illegal Program kullananların tespitini yapabilmek için Almanya ekibinin yazılım geliştirip sistemi taranması uzun zaman alan bir iş.Bahsettiğiniz programdan bir tane yok bir sürü Program var bunlar için yazılım geliştirmek uzun zaman alabiliyor.Ama bu demek değildir ki Program kullanan oyuncular banlanmıyacak.
    Bizlerde sizin gibi bu durumdan oldukça rahatsızız sonuçta bizde oyuncuyuz burada.

İyi forumlar

6. Maqa67

Maqa67 User

E peki pvpda ********** kullananlara ne diyiceksiniz, komşum kullanıyor hiç bişey olmuyor. Kaç aydır bot kullanıyor, ********* kullanıyor bişey olmuyor. Burda bizi boş boşuna, banlancaksınız diye korkutmayın zaten bliyoruz kimse banlandığı yok yeter artık bence kimse inanmıyor artık size.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ağustos 2015
  7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Adminlerimiz gereken cevabı vermişler. Aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok. Bizler sizlerin sıkıntılarını oyun yöneticilerine iletiyoruz. Bu durumdan haberdarlar tabiki de bunu çözmek için zaman gerekiyor. Lütfen sabırlı şekilde bekleyelim bu sistemin kurulması kolay bir şey değil.

İyi Forumlar.

8. Mr.User

Mr.User User

Einstein olmaya gerek yok. 7 gun 24 saat onlineyse gemı dırek kapayın.

Yeterki Sonerin dediği gibi olun...

Mahkemelerde verilen kararlarda olduğu gibi, "hayatın doğal/olağan akışına ters"...

Bir insan ne kadar online olabilir...

9. Merhaba ,

Ben mesajımda bir kaç hesap yazmadım ;

Bir çok hesap yazdım çünkü bu zamana kadar olan hesapların toplam sayılarını bilmiyorum.

Forum ekibi olarak bizlerin yapabileceği merkeze iletilmesi gerekenleri raporlayıp iletmektir. İllegal programlar ve oyun açıkları ile ilgili iletilmesi gereken şeyler varsa mutlaka iletilmektedir.

Bir web sayfasını kodlamak bile zor fakat oyun işlemleri çok daha zordur.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.